Şimdi Ara

GÜVENİLİR TUR ŞİRKETLERİ VE UYGUN TURLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
18.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lady travel ı öneririm ets ve jolly ninde piyasada iyi isimleri var.Tiamo tur fena değil.Yanlız son zamanlarda çok ülkeyi bir arada içeren paketlere ülkeler arası geçişte araya "küçük şehir" turları kaktırmaya çalışıyorlar bir nevide sizi buna zorluyorlar, eğer benim gibi kafama göre gezeyim, ben 60 kişiyle gezmekten zevk almıyorum diyorsanız turun böyle sıkıntıları olmaya başladı, fakat bu olay bayram gibi yoğun zaman olduğundan da başıma gelmiş olabilir tam bilmiyorum sürekli o şekildemi yapıyorlar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadanyz -- 2 Mart 2012; 13:28:53 >
  • Kitle turizmi için yerel partnerlerle yada büyük yurtdışı operatörlerle ortak operasyon yapan firmalar: Jolly, ETS (fiyat avantajı)
    Kendi operasyonunu yapan orta halli firmalar: Pronto, Lady Travel (Çeşitlilik avantajı)
    Kendi operasyonunu yapan köklü ve nispeten butik firmalar: Setur, Vip, Peninsula (Hizmet kalitesi)

Örneğin peninsula'da minimum tur kalkış kişi sayısı 2

Herbirinin belli destinasyonlarda uzmanlıkları var. Gideceğiniz yere ve beklentinize göre seçim yapmalısınız.
  • Bu ay sonunda çok uygun ve güzel içeriği olan bir kapadokya turu var. Düşünürseniz ;

http://www.heryeretatil.com/tur/gorkemli-kapadokya-turu-30-mart-hareketli
  • mesajım bulunsun
  • Uzun aradan sonra mesaj yazılmış olacak ama bana lazım.Fikir almak oldukça önemli.Yurtdış-İtalya için hangi şirket önerisi yapabilirsinz ?
  • Pronto veya ets
  • Biraz üstünden zaman geçmesine rağmen webte gezerken denk geldim yazayım dedim

Yurt içi turlarda bence kesinlikle Tatilino

Karadeniz, Bodrum, Uludağ turlarına katıldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.