Şimdi Ara

H P 15-dw2011nt 4400tl HB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

Acilmis ürün iade almazlar hocam. Format attım bide .
    Yok öyle bişey kardeşim 14 günlük cayma hakkını her türlü kullanabilirsin. Ben de açmıştım oyun falan yükleyip denedim memnun kalmayınca iade ettim bilgisayarı. Önemli olan 14 günü geçirmemen . Cayma hakkı sana koşulsuz şartsız üründe kusur olmasına gerek olmadan iade etme imkanı sunar. Kanun böyledir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 gunluk sure gecmis. İslerim yogun oldugundan ilgilenemedim iade konusuyla. . Ben satıcısı hepsiburada olmayınca iadede sorun çıkarırlar diye düşündüm. Sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 20 Temmuz 2020; 10:6:4 >
  • hp iade için aradım eski cihazın serisini verdim ama artık iade yapmıyorlar. eski cihazın ne sıkıntısı var, arızasımı var, arızası çok mu pahalı diye direttiler.

arıza yok eski bilgisayar işimi görmüyor diyorum, o şekilde kabul etmiyoruz diyorlar. ancak arızalı ve arıza ücreti bilgisayar ücretinden fazla ise o zaman yapıyorlarmış.
  • xenofx X kullanıcısına yanıt
    verecekleri dandik ürünlerine 3 kuruş indirim neyin tatavasını yapıyorlar acaba
    Ben 17 Temmuz'da başvuru yaptım 2 gün sonra onaylandı bir kaç gün önce de hesaba 480tl havale edildi mail'i geldi. Pazartesi yatacak muhtemelen. Eski laptop hakkında da sorun çıkarmadılar. Sizin işlemler daha mı yeni?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siz nereden yaptınız başvuruyu?

Whatsapp'tan.

• Numarayu verirseniz denerim tekrar.

02124679114

• quote:

Orijinalden alıntı: memis0051

02124679114
    teşekkürler. aldım indirimi. Yine bir sürü soru sordular. niye böyle yapıyorlar anlamıyorum kimisine sorgusuz sualsiz veriliyor bana ise iki seferdir bir sürü soru soruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 27 Temmuz 2020; 20:37:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.