Şimdi Ara

Hafif ticari araç kullanan insanlar.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
7.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki yıl connect kullandım geniş,rahat, diye almıştım çocuklar rahat ediyordu.

Ancak hiç kuralların dışına çıkarak kullanmadım.Hatta binek araçlardan daha sakin kullandım neticede kamyonet.Yük taşımak için tasarlanmış araçlar.Bu araçlar içinde en iyi yol tutanlardan biride connect ancak bir binek kadar değil tabi.

Sadece bu araçları dediğiniz şekilde kullananlar değil herkes için allah akıl fikir versin
  • Evet bende şikayetçiyim genelde bu tiplerden; ama sadece hafif ticari düşünmeyin; Linea lar, symboller, ERa lar vs. İşe gidip gelirken; haftada en az bir kere görüyorum bu tipleri; yaz sedye üzerinde ya da gazete kağıtlarının altında .........

Tek ettiğim dua o anda şu oluyor; "İnşallah başkalarına,suçsuz insanlara zarar vermemişlerdir"
  • siyah renkli , camları filmli ve çakma xenon sisleri açık gezen transporter polatalemdarşinaz kullanıcılarının da incelenmesi gerekli.
    national geographic , bu kullanıcıları 30 gün boyunca inceleyip belgesel yapmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

siyah renkli , camları filmli ve çakma xenon sisleri açık gezen transporter polatalemdarşinaz kullanıcılarının da incelenmesi gerekli.
    national geographic , bu kullanıcıları 30 gün boyunca inceleyip belgesel yapmalı.

koptum hocam yorumunuza ama haklısınız bunların bir laboratuvarda incelenmesi lazım kendilerini bi halt zanneden çakma polat alemdar tipli adamlar çoğu

• bir de gazete ilanlarında 180beygirlik transporter vs araçları görünce dehşete kapılıyorum..
    aklıma bu tür araçları kullanan tipler geliyor..
    büyük çoğunluğu hiçbir bilgi, deneyim, insaf, akıl mantık, az da olsa fizik kuralları bilgisi olmayan
    patronlarının aracını beyinsizce kullanan saygısız tipler..sıfır alınan Tdi aracın 20-30binde turbosunu bitiren tipler..
    iyi ivmelenen aracının aslında yük taşıma için yapıldığını, virajlara o hızla girilmemesi gerektiğini, yüksek araç kullanmanın diğer araçların üzerine çıkabilme hakkını vermeyeceğini birileri anlatsa anlarlar mı acaba?
    (bu tür araçları insan gibi kullanan kişilere saygımız sonsuzdur)
  • Bu hafif ticarilerin bu kadar güçlü motorları olması ve insanların bu araçlara çok fazla güvenmesi ve en önemlisi bu araçları kullananların çoğunun kendilerine ait olmaması sorunların ana sebepleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

Sinyal atmak...

değiştirdim güzel kardeşim konuya odaklansanızda anladığınız ufak hataları görmezden gelseniz?

Biraz insan olun hocam ya.. İmla hatası yüz defa yazılmazzzz.!!!! adam gibi konuya yorum yap yada yorum yazma arkadaş!!!!
  • ana sebep mazotun beleş olmasi.
  • bu tarz tehlikeli kullanan tayfa genelde altlarındaki ticari amaçlı, şirket aracını hayatta bir baltaya sap olamamanın verdiği derin eziklikle kullanıyor

yapacakları hatalı sollama ve aşırı hızın bonuslarını artırıp kendilerine rep olarak döneceğini sanan insan müsvettesi dahi denilemeyecek bu yaratıklar sadece başkalarının değil, kokuşmuş nefesleriyle pislettikleri o havayı soluyan sokak hayvanlarının da canına kastediyorlar
  • Acele acele acele acele İŞLERDEN kaynaklanıyor
  • 1- mazot bedava. istediği devir bandında yardıra yardıra kullanıyor. turbo 30.000 de bitmiş umrundamı.

2- kaza mı oldu? arıyor acil işe yetişecem 3 takla attım yeni araç gönderin diyor ve yeni aracı geliyor. yani aracla hasar vermesi umrunda değil. önemli olan işe yetişmesi. ( tecrübe ile daha hafif kazalısı sabittir. arkadaşım kaza yapıyor tutanak tutulur tutulmaz yeni araç postalanıyor olduğu yere yoluna devam ediyor.)

şöyle düşünelim benzin ucuz olsa kim devirli kullanmak istemez aracı yeterliyse? ancak iş cehaletle birleşince akılsız işler yapıyorlar. trafiği tehlikeye atıyorlar.
  • Patronu onu fırçalıyor, o da (patronunun) arabasını. Sosyal çalışma şartları iyileşmeden düzelmez.
  • 3 şeritli otoyolda hafif ticari araçların gidebilecekleri şeritler ile ilgili bir sorum var.

Ticari veya binek ruhsatlı caddy, kangoo tarzı araçlar kanunen (Şeritler ile ilgili bir işaret tabelası var. En sağda, kamyon, ortada taksi ve en solda yine taksi resmi ancak farı yanıp sönen. Bu tabelayı bu mesaja ekleyemedim) en sol şeritten gidebiliyor mu? Trafik polisi, neden en sol şeritten gidiyorsun diye ceza yazabilir mi?
  • Yahu motorları güçlü olsa ne olacak, aerodinamik yapı diye bişey yok, virajı binek gibi alamazlar, frenler evlere şenlik, araç hakimiyeti agresif kullanımda sıfır, kelle koltukta gidiyorlar...
  • 4x4 gibi kullanıyorlar.
  • Connect için konuşuyorum, sınırları bilindiği sürece yol tutuşu boyutlarına göre gayet iyi.(B sınıfı pek çok araca nal toplatır) Ağırlığı da fazla olduğu için otobüs, kamyon ve viyadüklerden fazla etkilenmiyor bu güne kadar çizgisinden saptığını görmedim. Aile aracı olarak kullanıyoruz ve otobanda orta şeridi de işgal eden tırlar yüzünden genelde 120-140 km arası kullanırım. Görüşü perdelediği için kamyon ve tırların arkasından gitmemeye özen gösteririm, denk geldiklerimi de muhakkak geçerim. İnanın hızlı ama daha güvenli bir sürüş stili..
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

bu tarz tehlikeli kullanan tayfa genelde altlarındaki ticari amaçlı, şirket aracını hayatta bir baltaya sap olamamanın verdiği derin eziklikle kullanıyor

yapacakları hatalı sollama ve aşırı hızın bonuslarını artırıp kendilerine rep olarak döneceğini sanan insan müsvettesi dahi denilemeyecek bu yaratıklar sadece başkalarının değil, kokuşmuş nefesleriyle pislettikleri o havayı soluyan sokak hayvanlarının da canına kastediyorlar

arkadaşın sözleri % 100 doğru

• yol tutusu iyi diyen arkadaslar mümkünse izlesinler yol tutuşu..

• herkes yazmış aslında

1 mazotun beleş olması
    2 mazotun fiyatının kac para oldugundan haberi olmaması
    3 alın teri ile kazanılmamış olması
    4 şirket aracı olması
    5 yolda yürümeyi bilmeden direksiyonda michael schumacher sanması
    6 kullandığı aracın adının hafif ticari olduğunu bilmemesi ve binek sanması

bu gibi etkenler deli gibi gaza basarlar başkalarının hayatınıda riske atarlar........
  • Asıl sorun eğitimsizliktir arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.