Şimdi Ara

Hafif ticari araç kullanan insanlar.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
7.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyide bunlar güvenlik donanımı, ford size bunu makaslarda kullanın, içinizdeki binek araçlara olan özentiyi otoyolda habire sollama yaparak giderin diye koymamış ki
  • Aracın markası modeli hiiiiç önemli değil. Makas olayı, hız olayı tüm araçlarda yapılması yanlış bir davranıştır. Şunu diyemeyiz, bende binek araba var, o halde makasada girerim,hızda yaparım. Olmaz...

Bunu bir anlayınız...

Binek araç özentisi diye bişey olamaz...

Az paraya alınmıyor bu araçlar, bakınız Connectin fiyatları ne olmuş...

Biraz önce siteye baktım, 39.5 TL olmuş ful paketli connect. 39.5 TL den kdv yi düşelim. 39.5-7.1= 32.4 TL eder.

32.4 TL ye binek araç alabilirsiniz...

Tercih meselesi,kullanacağın alana bağlı...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Ford Connect;

Sürücü hava yastığı
    Yolcu hava yastığı
    Yan hava yastığı
    ABS
    EBD
    ESP
    HLA
    EBA
    TCS

Eh, herhalde yeterlidir...

Burda eksik var
    ford icin bir donanim sayiliyor artik onu atlamayalim ::)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLTMGNM

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

quote:

quote:

connectin hakkını yemem iyi yol tutuyor gerçekten ama fordun genlerinde var bu diğerlerini bilemem ama kangoo gerçekten bi vasat yol tutuş konusunda 1. sayfada yamıştım babamın çalışanının oğlu neyse ama connect ne yazıkki benim arabadan daha iyi yol tutmuyor bunu çok iyi biliyorum çünki iş yerinde kullandığımız bi connect mevcut

Şirketinizdeki Connect Kaç model ESP si var mı? Birde sakıncası yoksa aracınızın modeli ne ?

2010 model esp mevcut

Sizin kendi şahsi aracınızı da sormuştum ?

insignia turbo 2011 ondan önce cc vardı oda 2011 model

• SN Cihanair ;
    Lütfen uslubünuza dikkat ediniz, odun gibi araba diyemessiniz, hiç bir markaya odun diyemessiniz, rencide edici mesajlar yazmayınız. Mesajınızı düzeltiniz. Beğenmeyebilirsiniz ama bu tarz yaklaşım hoş olmamış.
  • quote:

SN Cihanair ;
    Lütfen uslubünuza dikkat ediniz, odun gibi araba diyemessiniz, hiç bir markaya odun diyemessiniz, rencide edici mesajlar yazmayınız. Mesajınızı düzeltiniz. Beğenmeyebilirsiniz ama bu tarz yaklaşım hoş olmamış.

Bunun ss'sini aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Hafif ticariciler burayı basmış ama conncet kullanmayan insan gelip burda connct hakkında laf yapmış :)) connct caddy bunlar çogu b segmentindeki aractan iyi yol tutuşuna sahip araclardı c segmentindeki araclarda kafa tutan araclardır ..

BİRDE O VİDEODAKİLERİ BULUP FORUMDAN ATMAK LAZIM NE ÖLE FORUMUKİRLETİYORLAR

En basit örnek klima açık senin araçtan daha iyi gidiyorlar

Konu başlıgının Connect yerine hafif ticari olarak değiştirilmesini rica ediyorum. Sadece Connect sahipleri yapıyormuş bunu gibi olmuş konu çünkü.

+1

Ama ezmeyin birader

ugus ustayı tanıyoruz ezsede darılmayız :)) evet klima açık kapalı benim aractan iyi gidiyorlar 150 ye kadar :)) çogu 1.4 1.5 .1.6 araclardan iyi gidiyorlar :))

• quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

quote:

SN Cihanair ;

Bunun ss'sini aldım.

Düzeltme olmayınca yetkimi kullanarak ben yaptım. Yazdığımız mesajdaki üsluba dikkat etmeliyiz, sadece burası değil otomobil geneli için bunu söylerim.
  • quote:

quote:

quote:

SN Cihanair ;

Bunun ss'sini aldım.

Düzeltme olmayınca yetkimi kullanarak ben yaptım. Yazdığımız mesajdaki üsluba dikkat etmeliyiz, sadece burası değil otomobil geneli için bunu söylerim.

Ben bir sakınca göremedim. Teşbihte hata olmaz. Odun gibi araba demek bana kalırsa özel bir şeyi olmayan, konfordan uzak vs anlamına geliyor. Rencide edici bir şey yok. Bir markanın rencide olma olasılığı nedir anlayamadım.

• edit: bu connectte(connect kullandığım için connect dedim) yol tutuşu iyi değil ve "ODUN"" diyenlere bakıp bakıp gülüyorum..yukarıda yönetici saymış özelliklerini bu arabada nasıl bir donanım güvenlik zaviyeti olabilirki..
    makas atıyor diye laf atıyorsunuz.. allah aşkına piyasada makas atan sadece connectlermi var.. elbet bütün araçlar var ama onlarda sayfanın başında bahsettiğimiz şirketçi kesim.. tabi baba parası yiyen yeni ergenleri saymıyorum..

makas sizce hangi arabayla çekilir.. tabiki 106-206 gibi araçlarla dimi.. tabi hata kaza bi kaza anında o araçtan gençlerin parçalarını toplarsınız artık..

bence olayı bu arabaların makas atma polemiğine getirmeyin.. piyasadaki en kral makas atan arabanın güvenlik donanımı eminimki connecttinkinden üstün değildir..
    (bmw merco ferrari dışında)

o yüzden diyeceğim odurki.. durduk yerde connect tarzı araç kullananlar diye bir başlık atmışsınız ama hayatınızda "o tarz" dediğiniz araçlara bindinizmi.. eminimki binmediniz.. bence şimdi gidin o arabaya bir kere binip o deneyimi yaşayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driftking_48 -- 27 Ekim 2011; 13:06:43 >

• geçen bende kullandım ve muhteşem performansı var turbo devreye girince resmen koltuğa yapıştırıyor.yol tutuşu harika ,connect e laf yok bir çok binekten konforlu ,görüş mesafesi süper, sürüş zevki harika ,sürmeyen 2-3 liseli laf atıyor işte ,ama 100kmde 8.5l gösteriyordu yol bilgisayarı
  • quote:

quote:

quote:

SN Cihanair ;

Bunun ss'sini aldım.

aslında bir yönden haklı konfor uzak fordun araclarında ama perfonman yol tutuşu çok üstün :)) 2006 dan beri conncetimiz var caddymizde oldu 2 yıllık connct perfonmans ve yol tutuşunda üstün ama konforda çok geride :) bence çokta takılmamak gerek

• her ne kadar beğenmesekte kendimde dahil ticari araçları !! set hocam marka konusunda doğru yapıyor sonra bir sürü kişi özelden "sen nasıl arabama odun kötü dersin gibi " yakıştırmalar yapıyor o yüzden en iyisi marka vermeden konuşalım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

İyide bunlar güvenlik donanımı, ford size bunu makaslarda kullanın, içinizdeki binek araçlara olan özentiyi otoyolda habire sollama yaparak giderin diye koymamış ki

Bir araçta zaten güvenlik donanımı ön planda değilmidir.

Connect için Söylüyorum

Crash Testlerine bakınız.Herşeyin ortada olduğu açık.
    Güvenlik donanımına ve sağlamlığına bakınız.
    Ayrıca makasta bir sollama çeşididir.(Ne kadar tavsiye edilmesede).Ki bunu binek araçlardada yapabilirsiniz diye bir kural yok.
    Aracın yol tutuşu ve güvenliği ortada.İstediği gibide sollamaya girer diye düşünüyorum.Sana ve kendine sakıncası olmadıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum.
  • quote:

SN Cihanair ;

Ben orda gercek olan birseuden bahsettin bizzat kendim kullaniyorum isyerinde
    Ozaman duzeltelim cok sert araba diyelim oldumu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

connectin hakkını yemem iyi yol tutuyor gerçekten ama fordun genlerinde var bu diğerlerini bilemem ama kangoo gerçekten bi vasat yol tutuş konusunda 1. sayfada yamıştım babamın çalışanının oğlu neyse ama connect ne yazıkki benim arabadan daha iyi yol tutmuyor bunu çok iyi biliyorum çünki iş yerinde kullandığımız bi connect mevcut

Şirketinizdeki Connect Kaç model ESP si var mı? Birde sakıncası yoksa aracınızın modeli ne ?

2010 model esp mevcut

Sizin kendi şahsi aracınızı da sormuştum ?

insignia turbo 2011 ondan önce cc vardı oda 2011 model

D sınıfına sözümüz yok. :)

• Uzunyolda bende ford transit, vw transporter tarzı arabalara sinir oluyorum, uçak gibi gidiyorlar, insanları riske sokmanın anlamı ne??

Bir gece arkama yanaştı biri, yol vermedim, bölünmüş yolda epey bastım bir an bile peşimden ayrılmadı, merak ettim kenara çekilip yol verdim iveco marka kargo arabasıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

SN Cihanair ;

bence güncel tanıma biraz daha uydu

• quote:

Orijinalden alıntı: power97

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

SN Cihanair ;

bence güncel tanıma biraz daha uydu

Elbette... Ticari araç olduğunu unutmayalım.

Amacı yük taşımak,ağır şartlarda çalışmak.

• bu araçların en güzel yanı geniş hacimli olmaları bence uzun yolda rahat oluyor....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.