Şimdi Ara

Haftasonuna f1 99-02 ci aranıyor. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
1
Favori
31.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boşver hoca aktivasyonu falan sen üye olmuşsun işte en yeni üyemiz derkin yazıyodu orada.ben de heyecanlandım dedim işte bu bizim eleman.yani hiç bir zaman ikinci bir derkin olduğunu düşünmedim direk sen olduğunu anladım

ya bilemem server kurarsan şimdi ben gelirim haa sen de ne de olsa 2005 patch i var di mi

2005 te kapışırız hemen şimdi he derkin orda mısın
  • abi ben kuramıyorum benimki routerli yaw.olmuyor...
  • yapma yav eyvah eylemsiz kaldık o zaman bu gece
  • ne yapalım haftasonu işimiz olmazsa şöyle güzel bir tam yarış yaparız.1,5 saat....

iyi geceler.
  • olm mmx hala yollamadın resmi.. ne adamsın yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

olm mmx hala yollamadın resmi.. ne adamsın yaa

hala mı yollamadı?

tamam o zaman bugün de yollamassa 10 sıra geriden başlama cezası verecez ona.

mmx olmu yolla artık şunu hadi be yav
  • siz f1 challenge ben 2002 olmasmı
  • arkadaslar ben bu foruma yeni üye oldum....

ölesine gesinirken burayı buldum... bende de 2002 sezonu war bende oynayabilirmiyim kişi çoğalmış olur hemde......

ve ben başta anlatmıssınısda ayrıntılı olarak nasıl oynuyos hamachi olmadan onu anlatabilirmisinis?????
  • ayrıyetten yarıslar hangi gün hangi ve saat kaçta oluyorrrr??????

sadrazzam sen montoyacımısın yoksa ralfcımısın......????

çünki indianapoliste bmw secmissinde o yusden sordum
  • hocam aramıza hoş geldin ilk önce.
    Biz f1 challengenin 2002 yılını oynuyoruz.YANİ sadece 2002 oyunu varsa olmaz.

hamachiye filan gerek kalmadan hani menude race championchip seçtiğin yer varya orayı multiplayer yapıp devam ediyorsun sonra lan olan kısmı internet yapıp refresh diyorsun sonra servere görüyorsun.....sonra join...
  • quote:

Orjinalden alıntı: J.P.Montoya

ayrıyetten yarıslar hangi gün hangi ve saat kaçta oluyorrrr??????

sadrazzam sen montoyacımısın yoksa ralfcımısın......????

çünki indianapoliste bmw secmissinde o yusden sordum

evlat ben koyu bir mercedes taraftarıyım.inidanapolisteki yarışta herkes farklı bir araba seçmişti o yüzden
    ben de bmw yi aldım.asıl arabam her zaman için mclaren mercedestir.pilot olarak da ralf schumacher i zerre kadar sevmem montoya yı severim ama favorilerim her zaman mika hakkinen ve graham hill dır.yani ama hepsinden öte mercedes in çıkarları önemli benim için.

yalnız sen de f1 2002 varsa bizle kapışamazsın elinde mutlaka f1 challange 99-02 olması lazım.
    kısa zamanda f1 challange 99-02 yi temin edersen seni de aramızda görmek isteriz

• gece var mı bi icraat şöyle %100 indiana polis. ona göre setup arayayım :)
  • gençlik bu gece size katılamam malesef.. yarın sabah kpss sınavına gircem.. yalandan olcak da herneyse, girelim bari parasını verdik bi kere bu arada bi arkadaştan 64 MB ekran kartı aldım.. bizim külüstür 32 MB'tan daha mı iyi bakalım, daha takmadım.. şu lag sorunuma çare bulursa sonunculuktan kurtulacağıma söz veriyorum
    indianapoliste uzun yarışmayalım yaw.. zaten pist kısa, sadrazam bize 20 kez tur bindirir
  • vaaayyyy hayırlı olsun kardeş inşallah kazanırsın ben 17 eylülü bekleyenlerdenim. offf offff
    olmazsa yarın gece yaparız sorun değil.
  • gençler bakın yamaları hala yüklemediyseniz oynamam açlık grevine giderim söliyim
  • abi 2004 inmiyor bende 2005 var
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

abi 2004 inmiyor bende 2005 var

tamam derkin hoca razıyım 2005 olsun ama patch olsun yeter ki yalnız diğer elemanlar indirmiştir inşallah patchleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrazzam -- 30 Haziran 2006; 21:53:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

vaaayyyy hayırlı olsun kardeş inşallah kazanırsın ben 17 eylülü bekleyenlerdenim. offf offff
    olmazsa yarın gece yaparız sorun değil.

saolasın kardeş ama ben öylesine giriyorum, ne çalıştım ne bişey.. sana da başarılar 17 eylülde

bu arada bende 2004 patch'i var yaw.. 2005'i daha yüklemedim.. genel olarak hangi patch yüklü şimdi.. eğer 2005 daha çok varsa bende yüklerim
  • normal oyun cdsimi yoksa internetten indirios mu ????
  • ben f1 challange 99-02 internette buldum indirdim 2002 ustune fln mı atıos ?????
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.