Şimdi Ara

Haftasonuna f1 99-02 ci aranıyor. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
1
Favori
31.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun cdsi mi bu f1 chgallenge 99-02 yoksa internetten bulupmu indirios ben indirdim ama demo herhalde bide bir şey anlamadım ustune bişiler yasmıslar yabancı bişiler anlayamadım........acıklarsınıs sewinirim en kısa samanda katılmak istiom yarışlarada
  • normali var internettende var ama bende çalışmdı sendene istersen
    normal oyun gibi kuruyorsun shallenge 99-2002 yi
  • yani normal pc oyunu dion internetten indirdin çalışmadı bende şimdi indirdim çalışmadı o saman normal alcas....

f1 challenge yarın bi bulamaya çalıuşım ben en ii si
  • drexler iki patch i de yükleyecen yani an gelecek diyecez ki hadi 2004 yapalım sonra başka bi gün kafamıza esecek diyecez 2005 oynayalım iki yamayıda yükleyin gençler

juan pablo montoya sen f1 challange 99-02 yi indir sonra üstüne yamaları yükleyecen biz yama adreslerini veririz sana
  • yok hocam 99-02'yi yüklediysen bundan bi kaç sayfa önce sadrazzam 2004 ve 2005'in patch linklerini verdi.. onları yükle, at oyunun içine
  • f1 challange 99-02 yi indirebileceğim bi site söleyin burda arıom kafayı yedim yaaa
  • f1 challenge yı internetten indiren war sa
    indirdiği siteyi sölesin lütfen...?????

herkese duyurulur...
  • bu sitede link istemek yasak dostum
    kusura bakma
  • yaaa ben nasıl bulcam şimdi o saman bi cdciden satın alcas wardır inş... :(
  • bulabilirsen al bulamazsan kargo göndeririz sana.
  • amma espiriklisin heee
    koptum burda hahaha
  • esprik yapmadı ki.. kendindeki cd'yi başka bi arkadaş(mmx 166) kargoyla gönderdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 1 Temmuz 2006; 13:32:11 >
  • ciddimisins yoksa kafamı bulunuosnuys daha anlamıs deilliimmmm amma.......
  • gençlik bu gece artık kapışıyoz nihayet yalnız şu yarış takvimini ve zamanını saatini düzenleyip forumda yayınlayalım diyorum.
    server da bu konuyu daha ayrıntılı konuşacaz
  • ben bu aralar kapışamıcam f1 challenge 99-02 yoq alıcam yakın bi samanda bulmaya çalışıom saten o saman yarışlara katılcam
  • yaw su yamaların lınk lerını bıdaha verın ama calısanından olsun
    verılenler ya hata verıyo yada sayfa acılmıyooo
    ha bıde sadrazzam hdd yı sokup sana versem sende yamaları ve arsıvledıgın yarısları ona kopyalasan nası olur he
  • yav mmx cim o arşiv işini inşallah dvd writer alınca yapacaz.yani dvd writer ı aldığımda sana gönderirim ben de olan yarışları.

http://watcher.drivingitalia.net/index.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=117 ya bu linki verdim mi bilemiyom ama 2004 patch i buradan sorunsuz yükleniyor.mmx bu sorunlar niye hep seni buluyor bilemiyorum yani ama bu link sorunsuz ve bedava.sayfa açılınca download tuşuna bas ve sorunsuzca indirirsin.

2005 linkini arıyorum yakın zamanda onu da bildircem.
  • selam beyler var mı icraat?????????ona göre rome total war oynıyacam :) sıra mısırı almaya geldi...
  • huhhuhu drexler buralarda mısın hadi la nerdesiniz yoksa the simpsons hit and run oynayacam bak hadi bi cevap yazın
  • hoca ben yedim o oyunu bea
    senato falan hepsini daattım sicipo ile cihan devletini kurdum
    istiyosan barbarian versiyonunu yollayım
    hun lar felan var
    ostrogotlarfalan iste
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.