bende f1 challenge 99-02 kurmak istiyorum ama bulamadım varsa inrirebileceğim yer bir pm atsanız
bende arıorum f1 challenge 99-02 yi bulamadım netten he bi indirdim hata werio......
bende arıorum....
evet gençler yama durumları nasıl var mı bu akşam aksiyon haa valla yeni oyunlar aldım bak terk etmek üzereyim f1 challange 99-02 yi ha ona göre elinizi çabuk tutun yoksa sadrazzam formula 1 i bırakacak
hocam yarışmaya moral mı kaldı yaw.. bende 2004 patch'i var.. bu akşam oynayabilirim, müsaitim.. 2005'i yüklicem yakın bi zamanda
yok abi yok indirecek bi yer yok ben indirdim multiplayer oynanmıyor boşuna denemeyin derim...isteyene cd yi kargo göndereyim.zaten indireceğiniz sürede yakacağınız elektrik parası kargo parasına denk gelir...
ok drexler kur o zaman bu gece veya şimdi bi 2004 ben geliyom indiremeyen de varsa biraz takılalım sonra 2002 ye döneriz . doğru sölüyon ben de moral yok mclaren siz bir yarış kabus gibi
gençlik yarışıyoz mu.. ona göre uykum var yatacam... kim kim burda şimdi
ben buradayım en az 3 kişi çıkarırız ben sana söyliyim drexler
abi oynayacak olan yazsın buraya.. 2 kişi ile yarış olmaz.. sizin için uykumdan fedakarlık ettim, ayakta zor duruyom walla.. bugün montoyalık yapabilirim yarışırsak
mmx derkin hadi bakın server ımızı daha fazla yıpratmayalım ki bir an önce kursun server ı hadi gelin çabuk
ee kurulmadı hala
hadi drexler sıra sende kur 2002 yi çek bi malzeya ya da sen ne istersen
ben burdayım millet varsa ok...
beyler az erken cevap verseniz olmuyo mu.. 2 saattir sizi bekliyom.. bi daha bi saat kararlaştıralım, o saatte başlıyalım.. her gece sizi beklemem böyle.. malezya açıyom.. antreman yapmayalım, çok uzun sürüyo.. setupsız yarışırız.. direk sırlamaladan başlatıyorum
abi hep 00,30 da buluşuyoduk yaw.ben o yüzden bu saatte baktım yoksa sabahtan beri forumdayım ...
Malezya(Sepang) Grand Prix Sonuçları: 1- sadrazzam(McLaren Mercedes): 0:21:59.864 2- drexler22(Ferrari): +1:17.877 (tur yemedim) 3- MMX 166(McLaren Mercedes): +2 Tur 4- derkin(Ferrari): DNF
walla beyler böle yasmıssınıs sadrazzam birinci fln cnm cekti su challenge yi bi bulamadim kafayi yicem yaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: J.P.Montoya
walla beyler böle yasmıssınıs sadrazzam birinci fln cnm cekti su challenge yi bi bulamadim kafayi yicem yaaaa
aman en kısa zamanda temin etmeye çalış çünkü biz de belirli bir süre içersinde güzel organizasyon düzenlemeye çalışıyoruz.(yarış takvimi açıklayabiliriz)
sayımız arttıkça mücadele daha zevkli hale gelecek.
walla bulmaya çalışıom ama yok internetten bulmaya çalışıom orda da yok nasıl yapcaz bilmiom ....
ya hocam koskoca internette nasıl yok.. emule, limewire gibi paylaşım programlarımı kullanıyomusun.. onları kullanıyosan onlarda ara mutlaka bulursun.. bahsettiğim şeylerin ne olduğunu bilmiyosan forum'un ilgili kısımlarını(internet bölümü vs.) araştır, bilgi edinebilirsin ordan.. bir de nerde oturuyosun, istanbul'damısın.. bendeki oyunu sana yollardım ama bendeki cd ne hikmetse kopyalanmıyo