gençlik bu akşam da yarışa davet ediyorum sizi e tabi drexler aracılığı ile maksat diri kallalım formda olalım evet güzel set up lar buldum paylaşmak isterim sizle
be burdayım....
evet derkin ben de burdayım
başka kimse yok galiba....
ya işte derkin biz daha istikrarlı olarak bir araya gelemezsek server a adam nasıl çekecez
evet yaw.abi gün belirleyelim o gün herkes gelsin.mesela pzt-çarşamba-cuma-cumartesi gibi.... veya yarış takvimine uygun olarak haftada bir puan yarışı yapalım diğer günler o yarış için yarış şeklinde antreman yapalım.yoksa olmaz böyle iş....
bu arada forum üyeleri artık puanlı yarışlara geçiyoruz servere katılmak isteyen arkadaşlar lütfn cd edinsin edinemeyene ben kargo göndereyim....
ayrıca2004-2005 patchinide yükleyelim.
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
evet yaw.abi gün belirleyelim o gün herkes gelsin.mesela pzt-çarşamba-cuma-cumartesi gibi.... veya yarış takvimine uygun olarak haftada bir puan yarışı yapalım diğer günler o yarış için yarış şeklinde antreman yapalım.yoksa olmaz böyle iş....
bu arada forum üyeleri artık puanlı yarışlara geçiyoruz servere katılmak isteyen arkadaşlar lütfn cd edinsin edinemeyene ben kargo göndereyim....
ayrıca2004-2005 patchinide yükleyelim.
evet derkin süper sölemişsin zaten şu f1 challange elde edemeynlerde edinsin hemen yarış takvimini belirliyoruz dediğin güzel fikir haftada bir kere puan yarışı oldukça ideal.yarış takvimi için ise biraya geldikten sonra ve takvimi belirledikten sonra ayrı başlık açalım yarış takvimi için ki cazip hale gelsin.
beyler ben bugun ve yarında aricam artik bulursak kısmet bisde oynaris
quote:
Orjinalden alıntı: J.P.Montoya
beyler ben bugun ve yarında aricam artik bulursak kısmet bisde oynaris
bulursam yok bulacaksın bulamazsan derkin e danış o kargo ile gönderir sana.
ok bulamassam derkine danışcas.....
quote:
Orjinalden alıntı: sadrazzam
ya işte derkin biz daha istikrarlı olarak bir araya gelemezsek server a adam nasıl çekecez
hacı hergece burayı takip etmek olmaz.. daha organize olmalıyız.. en azından yapacağımız yarışı ve pisti 1 hafta önceden duyururuz, ona göre insanlar işini ayarlar.. herkese uygun bi gün belirlemeye çalışırız.. bence en iyisi haftada 1 yarış.. gün olarak da cuma ya da cumartesi akşamı
drexler biz de öle dedik derkinle haftada 1 puan yarışı olsun.o hafta içinde pistte antrenman günlerini de ayarlayacaz isteyen katılır antrenmanlara isteyen katılmaz.yani böylece yapacağımız yarış öncesi herkes hazırlıklı olmuş olur set up alış verişi gibi şeyler de halledilir böylece. mesela yarış gününü cumartesi belirledikten sonra cumartesiden 1 gün önce sıralama turlarını koyarız.sonuçta sıralama turları için herkes antrenmanını kendi başına yapar .sıralama turları ve 1seans antrenman turlarını aynı gün yapabiliriz ama yarış 1 gün sonra olur.böylece herkes birbiri hakkında fikir elde edip yarışını ona göre belirler.ama önce bi liste çıkarmak lazım katılanlar için ve sonra da yarış takvimi yapılmalı.
beyler ben bisim buralardaki yerlere sordum yok yani bulamadımmm :( :'(
tüh beyah şansa da bak
ne alaka abi yaw şansa bak anlayamadım.......
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
ne alaka abi yaw şansa bak anlayamadım.......
her yere gereksiz mesajlar sıka sıka post sayısını artırmaya çalışan gereksiz biri.. dünden beri baya bi artırmış post sayısını, aferin ona.. yönetime şikayet ettim, bakalım napcaklar
gereksiz kişiler abi uğruyalar kafadan bişi yasıolar sora bi daha uğramıolar.....