Şimdi Ara

Haftaya BİM marketlerde HP ürün geçidi var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Doğru. Ekran çözünürlüğü 2000’in ilk yıllarını hatırlatıyor. Pardon.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2500U vs 3500U'nun içindeki VEGA 8 ekran kartı MX110'dan daha hızlı.
    LRT - Laptop Reviews & Testsyoutube
    GeForce MX110 vs Vega 8, GeForce MX110 vs MX230, MX110 vs Vega 3, Intel UHD 620, Radeon 530 gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=rXSUldf7zsk

• Çöp bilgisayar bile 5 bin tl

• Afedersin de piyasada cillop gibi metal kasalı, 3500U işlemcili, çok daha güclü Vega 8 ekran kartlı, 320 nit Full HD IPS ekranlı Thinkpad E595 4500'e varken Bim halt etmiş...

• Sayın bim market yöneticileri size bu mesaj ulasırmı bilmem ulaşacağını da sanmıyorum 10.06.2020 tarihinde saat kanpanız vardı bir kaç kez daha bunu yaşadığımız için yazma gereği duydum böyle kampanyalı ürünleriniz geldimi marketin dışına çikmada bitiyor sebebini bölge müdürlerinize sorun bence vatandaşa ulaştığını sanmayın ilk önce personelinize verin sonra bize kampanya yapın derim ilk markete giren biz olduğumuz halde ürün kalmadı satıldı muhabbetiyle siz karşılaşsanız basın bir duygu yaşarsınız onu çok merak ediyorum bölge müdürlerimiz müşterileri aptal yerine koyuyorlar ürün standa çıkmadan bölge müdürleri tarafından bloke konuyor çalışan garibim sesini çıkaramıyor kaza müdürü bölge müdürü ekmeğinden eder o garibanı ama ben bu müdürlerinize müşteriniz olarak hakkımı helal etmiyorum artık bin martketten bedavada verseniz alışveriş yapmayacağım A101 De bu sorunlar yaşanmıyor.........

• laptoplarda ve bilgisayar parcalarinda ek vergi yok. her urunde oldugu gibi sadece %18 kdv var. bilmeden sallamak nasil olsa bedava, alicisida cok.

• Bu laptopu kim alır? PC den anlamayan hasan mehmet amca.<br />Bu fiyata Acer nitro an-515-43 alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3E5F5BDEA

Bilgisayarın fiyatı normal 700 tl lik makina vergiler osu busu şusu sana 5000 tl patlıyor.
    abarttığımı düşünen varsa 250 300 tl satılan renkli lazer yazıcılara baksınlar 1000 tl den aşağıya yok 300 tl lik yazıcı 1800 tl olmuş.

doların 7 tl olduğu bu ülkede artık fiyatlara şaşmıyorum. 9 10 tl çıkarsa o 5000 tl beğenmediğiniz bilgisayarı 7500 tl aşağıya zor bulursunuz.

Sallar da insan bu kadar mı sallar fatih. 46 Avanak da buna onay vermiş. 700 liraya i5 işlemcili HP bilgisayar varmış öyle mi? Vergiler yüksek anlarız da 700 liraya dizüstü satıldığını iddia etmek nedir? Sırf Win10 bile 700 lira civarı satılıyor. Bu bilgisayarın minimum fiyatı 3000 liradır.

Ayrıca 250 liraya renkli lazer yazıcı ne zaman vardı onu merak ettim? 250 liraya sen anca patates renkli baskı yaparsın.

• Bi bitmediniz gitti. Sizlere laf anlatilmaz okuma gec git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP mouse pad aldim. Oldukça güzel memnuniyetle kullaniyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.