Şimdi Ara

Hakan Çalhanoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamın bi sakatlığı mı var neden son dakika oyuna girdi oyunda olan Selçuk ya da Emre'den daha mı yeteneksiz? Başka bir konu da Cenk Tosun,Muhammet Demir,Mustafa Pektemek bu adamlar bu takımda Burak yerine oynayamaz mı?

• Hakan tr milli takımını secerek hayatinin hatasını yaptı önünde nuri gibi bir vaka varken. Leverkusenin 10 numarası, seneye munihe 30 a gidecek adamın milli takim hayati daha şimdiden bitik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aptalın teki almanyayı seçecekti

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

Hakan tr milli takımını secerek hayatinin hatasını yaptı önünde nuri gibi bir vaka varken. Leverkusenin 10 numarası, seneye munihe 30 a gidecek adamın milli takim hayati daha şimdiden bitik.

Saçmalık her dakika adamın oyuna girmesini bekledim Bundesliganın en iyi 3-4 takımından birinde çok iyi oynayıp geleceği olan bir oyuncuyu neden oynatmayız anlamıyorum elde olunca değeri bilinmiyor
  • Sakatlıktan yeni çıktı diye biliyorum yanlışta olabilir. Takip ettiğim kadarıyla kampa geldiğinde öyle yeni yeni toparlanıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Sakatlıktan yeni çıktı diye biliyorum yanlışta olabilir. Takip ettiğim kadarıyla kampa geldiğinde öyle yeni yeni toparlanıyordu

Tek mantıklı açıklaması bu olur sanırım yoksa bu takımda oynamaması garip olur
  • Yeni yeni toparlaniyorsa neden dün adam 11 de basladi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Yeni yeni toparlaniyorsa neden dün adam 11 de basladi.

Ben de bunu dusundum Sali aksami 75 ten sonra giriyor,3 gece sonra bremene 11 basliyor.

Kendimizi kandiriyoruz,bu FT falan yalaan.

• quote:

Sakatlıktan yeni çıktı diye biliyorum yanlışta olabilir. Takip ettiğim kadarıyla kampa geldiğinde öyle yeni yeni toparlanıyordu

Milli maçtan once lig maçinda 2 asist yapti, ve çok etkili oldu. Sakatliktan haberim yok benim. En son lig maçi performansina bakinca pek oyle gorunmuyor ama

Ben de ikinci yari için kesin girer diye dusunuyodum, ha girdi ha girecek derken maç bitti

Oynadigi o kisa surede bile biseyler yapmaya çalisti. Kalitesini, kumasini belli etti az da olsa.

Umarim bu agir skordan sonra hoca gerçeklerin farkina varip bu oyuncuyu bi sekilde monte eder takima. Sonuçta euro 2016 iki sene sonra. Bu adami monte et simdiden takima, zaten iki sene sonra canavar olcak kulup bazinda (insallah).

• Yine golünü attı aslan parcasi.
    Sene sonu bayern 30 a alır.
    Şuan dünyadaki en iyi türk oyuncu.

• Leverkusen'in as oyuncusu ve daha 20 yasinda.

Bu adam en pahali Turk oyuncu transferi gelecegi var. Cok buyuk futbolcu olacak. Gol atti yine gecen.

Soruna gelecek olursak; zihniyet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

quote:

Ben de bunu dusundum Sali aksami 75 ten sonra giriyor,3 gece sonra bremene 11 basliyor.

Dün Leverkusende 3 Türk 11 basladi, Öztunali diye bir cocuk bulmuslar arkadas u18den beri takip ediyormus dehset topcu diyor ama ben daha izlemedim.

Fatih terimin haberi bile yoktur varligindan
  • Hakan Çalhanoğlu adamın dibidir. Çok büyük bir yetenek ve bizi seçti Mesut(u kaptırdık ama Almanya bize yeni Mesut'u yetiştirip gönderdi resmen. Şimdi Kaan Ayhan da bizi seçecek inşallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

quote:

Dün Leverkusende 3 Türk 11 basladi, Öztunali diye bir cocuk bulmuslar arkadas u18den beri takip ediyormus dehset topcu diyor ama ben daha izlemedim.

Fatih terimin haberi bile yoktur varligindan

Levin Öztunali ünlü alman forvet efsanesi Uwe Seeler'nin torunu......
    Bundesliga takip eden herkes tanir bu cocugu.Kesfedilmesine gerek yok, zaten kücüklünden beri medya üzerinde.HSVden Leverkusene gittinde 2 sene önce cok tantanasi olmusdu medyada..

• Leverkusenin ataklarini yönlendiriyor. Tek top olsun arapaslar harika dk 90 da hala önde basiyordu. Futbolculuk ilkelerini kavramış + çok yetenekli. Sonraki milli maç 11 baslamazsa ft'nin takımını izlemeyi bırakırım

• quote:

Orijinalden alıntı: TekGecelikÜye

quote:

Milli maçtan once lig maçinda 2 asist yapti, ve çok etkili oldu. Sakatliktan haberim yok benim. En son lig maçi performansina bakinca pek oyle gorunmuyor ama

Ben de ikinci yari için kesin girer diye dusunuyodum, ha girdi ha girecek derken maç bitti

Oynadigi o kisa surede bile biseyler yapmaya çalisti. Kalitesini, kumasini belli etti az da olsa.

Umarim bu agir skordan sonra hoca gerçeklerin farkina varip bu oyuncuyu bi sekilde monte eder takima. Sonuçta euro 2016 iki sene sonra. Bu adami monte et simdiden takima, zaten iki sene sonra canavar olcak kulup bazinda (insallah).

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2014/09/03/a-milli-takimda-sakatlik-soku-1409707394#

http://spor.bugun.com.tr/tffden-sok-sakatlik-aciklamasi-haberi/1242985

Danimarka maçı öncesi Semih ile birlikte sakatlık yaşamışlar zaten Danimarka maçı sonrası İzlanda ile oynadık.

• 20 yaşındaya pişecek, emre selçuk abisinden bişeyler kapsın hele bir önce tarzı bişey düşündüklerini düşünüyorum.. korkunç..
  • Fatih Terim'in Galatasarayda bel bağladığı Türk isimleri Prandelli oynatmamaya çalışıyor

Fatih Terim milli takımın başında olduğu sürece daha çok izlersiniz antika paslanmış oyuncuları, Hakan'a sıra 5 yıl sonra gelir
  • Salihte oynayabilirdi o maçta değil Hakan

• Hakan,Oğuzhan,Salih,Ozan,Enes,Okay,Frei bunlar değerli oyuncular.Hakan yine topunu oynadı aslanlar gibi bi arkadaş levin'den bahsetmiş o adam bizi seçmez sanırım geleceği çok sağlam fmde seçiyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.