Şimdi Ara

HAKAN ŞÜKÜR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HAKANIN TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRDIKLARI BELLİ ÇOK İİİ Bİ FORVET BELKİ TÜRKİYENİN EN İİLERİ ARASINDA AMA ŞU SIRALAR BİRAZ DURGUN GİBİ DANİMARKA MAÇINDA Kİ OYUNU UKRAYNA YA KARŞI SERGİEDİĞİ OYUN PEK DE İÇ AÇICI DİİL ONUN YERİNE BUNDES LİGA DA İSMİ ŞU SİRALAR PARLAYAN VE FORMDA OLAN HALİL ALTINTOP U İLK 11 E ALSA SİZCE BİŞİLER DEĞİŞLİRMİYDİ TABİ HAKANSIZ BİR MİLLİ TAKIM OLMAZ AMA ŞU SIRALAR BİRAZ DURGÜN SİZCE NASI OLMALI !!!!!!!!!!!!!!!

• Abi böyle konular açma kıyamet kopuyo
  • KARDEŞ DOĞRUYU EĞRİYİ ANLAMAK İÇİN BURDAYIZ BİRBİRİMİZDEN BİLGİ ALIP VERMEK BAZI ŞEYLERİ PAYLAŞMAK İÇİN ONU AÇ BUNU AÇMA BENCE HAKANIN SON 2 MAÇDA OYNAMASI SAÇMAYDİ NE KIYAMETİ KIYAMETİ KOPARACAK OLANLAR BİRAZ DÜŞÜNSÜNLER SONRA KARAR VERSİNLER !!!!!!ONU AÇMA BUNU AÇMA BU NE BİÇİM TOPİC ABİ BİRAKINDA İSTEDİĞİMİZ ŞEYLERİ YAZALIM TERBİYE AHLAK KURALLARINA AYKIRIMI BU TOPİC ALLAH AŞKINA BOYLE DÜŞÜNEN VARSA CWP YAZMASIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4001371/tm.htm
    Bu topikte yazdıklarımı kopyalıyayım..

Bende Milli takımda Hakan Şükür'ün oynaması gerektiğini daha önceleri belirtmiştim. Fakat Danimarka maçından öncede formsuzluğundan bahsedip, Fatih Terim'in Ümit Karan'ı da kadroya almış olmasını ve gerekirse değişiklik yapabileceğini belirtmiştim.

Arkadaşlar kabul edin Hakan Şükür formsuz. Gol yollarında etkisiz kalıyor. Bu maçta çok bariz olmasa bile Danimarka maçında bu durum çok belli oldu..

Hakan Şükür'ün ana işi gol atmak.

Siz demiyormusunuz gelmiş geçmiş Türkiye'ni en büyük golcüsü diye.
    O zaman işini yapsın golünü atsın..

Gelmiş geçmiş en büyük golcüyse eline fırsat geçtimi golünü atacak. Yoksa pres yapmış defansa baskı kurmuş gol atamadıktan sonra bence bunlar çok önemli değildir.

Hakan Şükür'ün milli takımda oynamasını bende çok istedim. Ama ben formda bir Hakan Şükür isterim. Yoksa körü körüne sırf daha önceden takımla olmasını istedim diye yada tuttuğum takımın oyuncusu diye formsuz bir Hakan Şükür'ü savunmam sizlerinde savunması da bana çok garip geliyor.
    Bunu görün arkadaşlar.. Bence milli maçlarda formsuz bir Hakan Şükür yerine formda bir Ümit Karan daha faydalı olurdu milli takıma. Bence Danimarka maçında Hakan Şükür'ün atamadığı golleri atar ve ikincilik için kontrol hala bizde olurdu..

Ama eğer Fatih Terim'inde Ümit Karan takıntısı varsa diyecek başka bir şey yok. Fatih Terim güvendiğim bir Teknik direktör.. Umarım böyle bir takıntısı yoktur.

• hakanın oynasada oynamasada türkiyede bir kaos yaratıyor.Dünyada böyle bir futbolcu daha varmı acaba.Ama hakan yüzünden ümit karan gibi iyi bir forvet hep görünmezden gelindi.Bu bi gerçek.
  • şükür sakatlandı 2 hafta yok...
  • bence hakan sükür devri artık kapanmalıdır
    cünkü hakan sükürün yası ilerledi artık
    her gecen gün performansıda düsüyor zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.