Şimdi Ara

Hakiki Deri Mont/Ceket 175 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
8
Favori
3.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuzu derisi çabuk salar. Dana olsa kaçırmazdım zira daha sıcak tutar ve duruşu daha diktir. Fiyatı oldukça iyi fakat alacak olanlar kuzu derisinin dezavantajlarını da göz önünde bulundurmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün kaliteli tavsiye edilir. Suni deriler bu fiyata neredeyse
  • ne zamana kadar kampanya? lacivert düşünülebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

http://m.n11.com/pierre-cardin-deri-mont-P45990240

Mont bu bence

aynen öyle mont dediğin o yani hocam
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    kuzu olduğunu yorumlarda mı gördünüz?
  • exponent kullanıcısına yanıt
    hakkaten şekilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirklyc

kuzu olduğunu yorumlarda mı gördünüz?

Ürün bilgilerinde yaziyor kuzu derisi olduğu.

• aslında adama ulaşılsa tekrar 130 tl kampanyası yapabilir bu kadar dhli var sonuçta pusuda bekleyen
  • RoyalSalute kullanıcısına yanıt
    öyle bişey olsa ben 3 adet alırım
  • Öneride bulunun. Öyle bir durumda kesin alırım.

• arkadaşlar ürünü 4 ay önce n11 den 149 tl ye aldım.deri kalitesi yönünden sıkıntısı yok.yalnız kuzu derisi bana biraz ince geldi.sorusu olan varsa cevaplayabilirim.ayrıca resimde göründüğünden daha şık.

edit:montta az da olsa halen deri kokusu var.daha önceden deri mont almadığım için bu montamı özgü bilmiyorum.
    bunun dışında yukarıdaki arkadaşın belittiği gibi kuzu derisi çok kalın değil soğuk havalarda üşütür.kış aylarında pek giymedim.tabii diğer deri montların durumunu bilmiyorum ama ürün deri ve astar kalitesi olarak iyi.üretici malzemeden çalalım diye düşünmemiş.
    kargoda istanbul için 8 tl tutuyor.büyük bir pakette gönderiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seawolf09 -- 30 Mart 2016; 0:43:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seawolf09

arkadaşlar ürünü 4 ay önce n11 den 149 tl ye aldım.deri kalitesi yönünden sıkıntısı yok.yalnız kuzu derisi bana biraz ince geldi.sorusu olan varsa cevaplayabilirim.ayrıca resimde göründüğünden daha şık.

Hangi renk almıştınız? Taba ile kahverengi arasında kaldım..
  • sayfam kullanıcısına yanıt
    ben kumral olduğum için taba aldım.kişiye göre değişir ama taba benim hoşuma gitti.
  • Gece gece masrafa soktunuz beni

• Bence fiyat pahalı, bunları 100tl'den sattım. İnşallah seneye forumu toplayıp, net üzerinden iyi bir kampanya yapacağım.Haftaya Tişört&jean kampanyası yapmayı düşünüyorum.Takipte kalın.

• Konuyu acan arkadasa tesekkurler simdi gordum ve direk bitane taba aldim geldiginde bakicam boy 188 kilo 90 xl aldim alirkende belirttim acaba kol boyunu olcup gondersemmi siparise gore mi dikiyolardir 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Bence fiyat pahalı, bunları 100tl'den sattım. İnşallah seneye forumu toplayıp, net üzerinden iyi bir kampanya yapacağım.Haftaya Tişört&jean kampanyası yapmayı düşünüyorum.Takipte kalın.

100 tl ye gercek derimi sattiniz ? Lcw de sisme montlar bile 100 lira

• kol kısaltma talebimi yaparlarsa alacağım
    Bahar aylarında giyilir.
    İnce ve hafif deri gibi duruyor
    Yarın gündüz arayacağım..

bu arada satın almadan yorum yapamıyorsunuz
    Çoğu kişi de sistem yoruma zorladığı için rastgele yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 30 Mart 2016; 0:59:28 >
  • Hakiki deri mont normal işçilikle bile 250-300tl maliyeti var. Konusu geçen mont emitasyon deri falan değil deri görünüyor sadece. Bu sene 100tl'ye sattım, denemelik bir tane giydim soyulma vs olmadı.Şöyle bişeyde var bu tür ürünler hepsi aynı değil, kötüsüde var iyiside var 70tl ile 200tl arası değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Hakiki deri mont normal işçilikle bile 250-300tl maliyeti var. Konusu geçen mont emitasyon deri falan değil deri görünüyor sadece. Bu sene 100tl'ye sattım, denemelik bir tane giydim soyulma vs olmadı.Şöyle bişeyde var bu tür ürünler hepsi aynı değil, kötüsüde var iyiside var 70tl ile 200tl arası değişiyor.

burada bahsedilen mont kuzu derisi yalnız sizin suni deri ile kıyaslamız yanlış bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.