Şimdi Ara

Hakiki Deri Mont/Ceket 175 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
8
Favori
3.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Model hunharca poz vermiş :/
  • Yarim porsiyon ceket, fiyat o yuzden uygun egilseniz ya da kolunuzu yukari dogru kaldirsaniz, kurek kemikleriniz gorunur. Tam boy olanlar 350 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sipariş verdim önce fabrikasını aradım teyit aldım uşaktaymış fabrikası , adam 8 tl zararına sattıgığını söyledi , po deri kullanmıştım 1 yıl sonra pul pul döküldü , siyah ile koyu kahve arasında kalmıştım ama koyu kahve ceketi kombin etmek zor diye siyah söyledim ürünün indiriminin saat 2 de sonlanacagını 239 tl satılacağını söyledi ne kadar doğru bilemem ama çok suni deri cekete baktım bu fiyatlardaydı alalım dursun bahar aylarında giyeriz artık
  • N11 kampanya başlatınca hemen fiyat 200 oldu... Böyle işletmelerden hiçbir şey alasım gelmiyor.
  • ihk kullanıcısına yanıt
    başlığın altında bugüne özel yazıyordu dün yanlış hatırlamıyorsam..:/
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. 1 adet siyah sipariş ettim.

Dün takibe almıştım, bugün n11 kampanyası %15 indirim ile 148,66 TL 'den siparişi geçtim. Siparişi tamamladığım saat 11:13h idi, siparişimden 1dk sonra fiyat 200e çıkarıldı, şimdi de 209 olarak düzenlenmiş olduğunu görüyorum. Ne desem bilemedim!?

Bu mesaja eklenen görseller:

Hakiki Deri Mont/Ceket 175 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Bence fiyat pahalı, bunları 100tl'den sattım. İnşallah seneye forumu toplayıp, net üzerinden iyi bir kampanya yapacağım.Haftaya Tişört&jean kampanyası yapmayı düşünüyorum.Takipte kalın.

markalı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sizofrenic34

ben sipariş verdim önce fabrikasını aradım teyit aldım uşaktaymış fabrikası , adam 8 tl zararına sattıgığını söyledi , po deri kullanmıştım 1 yıl sonra pul pul döküldü , siyah ile koyu kahve arasında kalmıştım ama koyu kahve ceketi kombin etmek zor diye siyah söyledim ürünün indiriminin saat 2 de sonlanacagını 239 tl satılacağını söyledi ne kadar doğru bilemem ama çok suni deri cekete baktım bu fiyatlardaydı alalım dursun bahar aylarında giyeriz artık

almayı düşünüyordum ama acil ihtiyacım olmadığı için ve fiyatı değiştirdikleri için vazgeçtim şu an. zaten ay sonu maaş gününe kadar indirim devam ederse tekrar düşünürüm yoksa da çok önemli değil
  • exponent kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/deri-mont/pierre-cardin-deri-mont-P45990240

Hocam Allah'tan başka bişi isteseydin keşke :D 255 TL ye geliyor ürün..
  • supersonic34_ kullanıcısına yanıt
    Nasıl :)

Edit: fiyat düşmüş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exponent -- 30 Mart 2016; 12:21:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizilat K kullanıcısına yanıt
    Sen bakma kuzu derisi dediğine, anlamayan birisi ayırt edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: supersonic34_

http://urun.n11.com/deri-mont/pierre-cardin-deri-mont-P45990240

Hocam Allah'tan başka bişi isteseydin keşke :D 255 TL ye geliyor ürün..

haydaa benim de aklımı çeldin şimdi :D
  • bu %15 indirim bugüne özel mi
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    ürünlerin üzerinde 2 gün yazıyor. yarın bitecek heralde ama bilemedim yine..
  • son gün 31.03 yazıyomuş şimdi gördüm ben de
  • Fiyatı şu anda 209TL ye çıktı görünüyor..
  • Dün sipariş verdim, bugün beni beden için aradılar, boyum 175cm kilom 70kg. M beden sipariş vermiştim.
    siz M beden sipariş vermişsiniz, beden ölçülerinize göre M beden biraz bol olabilir fit kesim giyimden hoşlanıyorsanız S beden daha uygun olur dediler.
    Eğer rahat kesimden veya içine kalın kazak falan giyecekseniz M gönderelim dediler. Bende eğer beden olmazsa değiştirebilir miyim diye sordum. Tabi kargoyla geri gönderin beden değişkliği yaparız dediler. Derimod S beden giydiğimi hatta biraz bol bile geldiğini söyledim. Kesimlerde ürün bedenleri farklılık gösterebilir, size S beden tam olacaktır, olmazsa değişim için gönderirsiniz dediler. ürünü teslim adılktan ve denedikten sonra n11 de yorum da yapmamı istediler.
    biraz konuştuk, donanımhaber den bahsettim biraz, bilgisi olmadığını söyledi

• 209 ayıptır.
  • Kargosu gelen varmı ? benimkinde henüz tık yok.
  • Benim sipariş bugün kargo ya verilmişti. Satıcı siparişleri aldıktan sonra üretimine başladığı için hemen stoktan gönderemiyor. Ama olsun, inditex e aynı ceket için 400lira vereceğime yerli üretici kazansın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.