Şimdi Ara

Half Life 2 EPİ 3 yeni traileri /// düzeltme FAKE cıktı üzgünüm boşuna bakmayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çeşitli web sayfalarada 3 episode' nun traileri bügün yayınlanacağı bilgisi geldi
    meraklısına :
    http://twitter.com/GabeNewell

http://www1.pcgames.de/aid,699505/Geruecht-Half-Life-2-Episode-3-Trailer-zur-dritten-Erweiterung-soll-heute-kommen/PC/News/

umarım doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artunaka -- 16 Kasım 2009; 19:25:06 >

• Fake'miş arkadaşlar
    üzgünüm ,az önce yayınlandı
  • Gerücht: Half-Life 2: Episode 3 - Trailer zur dritten Erweiterung soll heute kommen - Update: Fake
  • hadi be ne heveslenmiştim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuGuRSuZ

hadi be ne heveslenmiştim ama

aynen
  • bende
  • Dizide Lost, oyunda HL2 serisini devamını beklemek gibisi yok.
  • valve gıcıklığına mı yapıyorda bu oyunu çıkarmıyor hiçbir bilgi vermiyor umutlarımızı tüketsekmi acaba ama Gordon da ümit bitmez illa bi çıkış yolu bulur
  • dahada birşey demiyorum
  • şu valveye küfür edemiyorum. niye biliomusunuz. çünkü öyle bi küfür daha icat edilmedi.

Allah belanı versin gabe newell.
  • yılbaşına doğru oyun sitelerinde görürüz çıkış tarihini videolarını filan
  • Half-Life 2 Episode 3 Forever...

(bkz. Duke Nukem Forever)
  • l4d2 çıktıktan sonra episode 3 traileri ve resimleri gelir tamamen reklamcılık bu işler
  • l4d2 çıktıktan sonra bence valve bununla ilgilenecektir ve 1 seneye kalmaz episode 3 de çıkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 17 Kasım 2009; 16:38:29 >
  • umarıım öyledir ,yeter artık ,half life olmasaydı FPS nerede olurduki zaten
    cıktsın bir şeyler de millet rahatlasın
  • Left 4 Dead 4 ve Team Fortress 3 çıkmadan Half Life 2 Episode 3 çıkmayacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 18 Kasım 2009; 14:28:17 >
  • hemen hemen hergün oyun bölümüne giriyorum.siteleri geziyorum bir haber var mı diye ama hiçbir gelişme yok.
  • Bu oyun aynı motorla çok daha geç çıkarsa pek hoş olmaz gibi geliyor. Bence directx11 uyumlu yeni bir motor olmalı ya da mevcut motorun çok geliştirilmesi gerek. Half life 2 ilk çıktığında o zamanki teknolojiye göre çok farklı özellikleri getirmişti. EP3 de aynı etkiyi gösterebilir.

Eğer aynı motorla çıkacaksa neden bu kadar uzatıyorlar bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.