Öncelikle merhaba size onlarca half-life modundan birini tanıtmak istiyorum.
Adrenaline gamer,
Half Life'ın onlarca modundan biridir, Half life'da bulunmayan bir çok özellik eklenmiş ve en önemli olan TAKIM olarak oynama özelliği eklenmiştir. Yani CS'deki gibi klan kurabilir, klanlar arası maçlar(4on4, 5on5, 3on3 vs..) ya da karma maçlar yapabilirsiniz.
Diğer önemli özelliklerinden biri de, agstart ve agpause komutlarıdır. bu iki komut sayesinde herkese açık bir serverda biriyle teke tek maç yapıyorsunuz. Agstart atıldıysa servera giren kişiler otomatik olarak izleyici (spectate) olacaktır, half-life da ise maçınızı bozmak zorunda kalıyorsunuz giren 2. kişi yüzünden.. Ve işin güzel yani bu komutlar tamamen oyuncular tarafından yazılıyor ve çoğunluğun onayını alıyorsa işleniyor yani admin olmanıza gerek yok.
Oyunun kendi içerisinde bir çok modu var, yine konsola komut yazarak oylanır ve çoğunluğun oyunu alırsa bu modlar açılabilir.
TDM (Team Death Match):Klan maçları için oldukça uygun bir oynayış biçimdir.
ARCADE :Silah becerilerinizi geliştirmek için elverişli bir oynayış biçimidir.
ARENA :Sadece 2 kişinin aynı anda oynadığı ve diğer oyuncuların oynayanları izlediği ve malup olan tarafın izleci durumuna düştüğü bir oynayış biçimidir.Kendini kanıtlamak isteyenlerin gözdesi.
LTS (Last Team Standing) :En son hayatta kalan grubun galip geldiği bir oynayış biçimidir.,
CTF (Capture The Flag) :Bayrakları kapıp gerekli yerlere götürülmesi şart koşulmuş takım olarak oynanılan bir oynayış biçimidir.
FFA (Free For All) :Klasik HLDM tarzı olan bir oynayış biçimidir.
Oyunun içersindeki konsol ve say kodları da oldukça gelişmiş.Örneğin tek bir tuşla, takım arkadaşınıza haritalardaki yerinizi, enerjinizi, silah ve kurşun durumunu gösterebiliyorsunuz.Bu da maç taktiği hazırlamakta veya maç sırasında oldukça işinize yarıyor. Yada renkli nickler yazıp stilinizi ortaya koyuyor veya sizi vuran arkadaşınıza tepkinizi oyun içindeki ses dosyalarını kullarak verebiliyorsunuz.Bu da oldukça eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor.
Dünya üzerinde AG(Adrenaline Game) oynayan en aktif ülkelerden birisi Türkiyedir, şu an yaklaşık inaktif oyuncuları saymazsak 200 profesyonel aktif oyuncu var.
Türkiye'de ve Dünya'da düzenlenen birçok turnuvalarıylada meşhurdur.Ve Türk oyuncular EHLL gibi bir turnuvada; birçok yabancı iyi takımı geride bırakıp, turnuvada türk oyuncularla derece yapmıştır. Türkiye'de düzenlenen Şehirlerarası turnuvalardan birkaç screenshot koymak istiyorum...
Bu konu hakkında bir çok şey söylemek mümkün, ama size kısa olarak tanıtmam gerekirse: Half-Life'in daha çok geliştirilmiş ve profesyonel olarak oynayabileceğiniz bir oyundur. Öyle ki half life oyuncuları hiç bir zaman mouse un hızına dikkat etmez ama AG'de 1.2 ya da 0.6 gibi ince sensitivity ayarlarıyla oynayan çok insan var.Half life oynamaktan hoşlanıyorsanız, AG'nin vazgeçilmezlerinizin arasına gireceğinden eminim..
Oyuna girmek için PC nizde HL 1.1.1.0 ve AG 6.3 olmalıdır.Oyun ücretsizdir daha doğrusu evinde half-life ı olan ve internet bağlantısı olan herkes oynayabilir.Hatta cafeden bile bağlanabilirsiniz.Sadece gerekli olan 1-2 dosyayı indirmeniz yeterlidir.Kotalı kullanıcıları da pek engelleyeğini düşünmüyorum.
Ayrıca bu mesaj sayesinde AG ile tanışıp oynayanlara ben özel olarak yardımcı olacağım. AG Hakkında daha fazla bilgi almak için: http://www.playag.com web sitesine bakabilirsiniz.
Oyunla ilgili birkaç screenshot da koymak istiyorum...Stalkx ve Stalkyard Maplerinden görüntüler...
indirilebiliyor mu
evet
O adamın eli çok uzun değil mi?
ag böyle daha rahat
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
O adamın eli çok uzun değil mi?
Bencede çok uzun neden böyle bir şey yapmışlar
çünkü normal hl1 oynadığınızda görüyorsunuzki silah çok dibimizde ag de silahı biraz uzağa koyarak daha rahat oynamamızı görmemizi sağlıyor
hayır adam FOV u köklemiş o kadar bi zamanlar oynamıştım..ben ut oynarım...benzeşiyorlat aslında ut,quake türü