Şimdi Ara

Hamachi--Warcraft 3 , ft , DOTA serverları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
92.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar verdiğiniz ağların hepsi dolmuş.Ben size yeni ağlar vereyim yalnız burda daha cok online olacak,dotayı bilecek ve dota evinde olacak arkadaslara yer war.Uzun süre online olmayanlar ağlardan atılacaklardır...

dotaturkler-5
    dotaturkler-6
    dotaturkler-7
    dotaturkler-8
    dotaturkler-9
    ...

Hepsinin şifresi "1234" dür.Sürekli online oyuncu bulunabilmektedir.Lütfen ağların sadece 1 tanesine girin ilk 4 ağ (dotaturkler 1,2,3 ve 4) doludur.Saat 14.00-02.00 arası oyunlar çevirilmektedir.Hepinizi bekliorm...
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var.Benim evde hem internete kabloyla bağlanan bir masaüstü,hem de kablosuz ağ ile bağlanan bir laptop var(bağlandıkları internetin ikisi de aynı).PC de rahatlıkla PvPGN(yani eurobattle.net ten üye olup gibi girdiğimiz gateway) gateway ından bağlanıp oyun oynayabiliyorum,ama laptop da bu gateway gözükmüyor(warcraft 3 dosyaları tamamen aynı PC den laptopa aktardım).Onun yerine yine europe,US West,Asia vs gibi seçenekler var ama onlardan girmeye çalıştığımda CD-Key is currently use by kullanıcı ismi hatasını veriyor.Sizce bu PvPGN Gateway ının aynı internet ağını kullanmama rağmen laptop da görülmemesi ve dolayısıyla da oynayamamamın sebebi nedir?Lütfen yardımcı oluun arkadaşlar.
    Şimdi diyeceksiniz neden illaki laptoptan giriyorsun diye,ama laptoptaki sistemin özellikleri,PC nin en az 3 katı.
  • arkadaşlar ben bu kamachiden pek bişey anlamadım ama servere bağlandım oyun kuran yoktu galiba ben kurdum gire bilirmisiinz yani isteyen oyun kurabiliyomu???
  • Verdiğiniz linklerden 1.20d patch ve 1.20d crack'ini yaptım. Ama sanırım yeni versiyonu çıkmış 1.20e diye yanılıyormuyum?Ayrıca map olarakta 6.36b dota allstarsı indirdim.Hangi map oynanıyor genellikle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Ra]Maestro

Öncelikle herkese slm Madem konumuz dota bende bi çift laf ediyim malumunuz Euro PvPGN de nobluk diz boyu quit le ilgilenen birisi yok Eski adı Waxxi yeni adı Wepla olan servermı deilse ne oldugu belli olmadıgı bir server var tabi ordada noobluk ve Quit diz boyu bu ben bu konudan uzaklaşmanın en kolay yolunun orjinal server oldugunu düsündüm USA EAST Clan WaG Grunt olarak oyunculuk yasamımı devam ettirdim o da yetmezmis gibi WCG Azzeroth WDT ye katıldım iyi bir basarı alamasamda eğlendim yeni şeyler ögrendim ama gurbetde duyulan hasrete dayanamadım ve Waxxiye geri döndüm ama gördügüm manzara rezaletti Waxxi eskisinden daha kötüydü simdi sözü uzatmadan konuya giriyim arkadaslar yeni bir servera sahibimiz oyun oynayacak olanlar gelsin yok ben NooBlarla dwmmım diyenlere basarılar.

http://d.turboupload.com/d/860619/wipeon.rar.html

hayret ben waxxi'den çok memnunum şuan. çok ufak uptime sorunu var o kdr. orjinal serverdan bile daha güvenli noob ve quiter önlemleri var...

• saol
  • BOŞ AĞ BULUN BAANA LAA
  • yeni ağ açtım gelin
    Dota_W 1234
  • abi walla bi bos ag bulun yawwwww

bi dota oynayalm walla

BOSSS AGGG
  • id: besyoteam sif: 1234 dota gelın 1:20c
  • id: sonıc2 sif:1234
  • id: DOTA_ sif: 123456
  • beyler girin dota server
    ad:eipek pas:5552
  • yeni bi tane daha
    rada12/123
  • YA OYUNU NERDEN INDRCEM YARDIM EDIN BIR LINK VERIN AMA 6.38 VERSIONU DEIL BANA OYUNUN TAMAMI LAZIM BENDE O OYUN YOK INDRMEYE CALISIOM AMA INDREMEDIM
  • aktif ve boş dota serverı var mı acaba acil lazım.
  • ben su tüm patchleri indirmeden Bnete girebilirmiyim
    cevap pls olmuyor msn burak_mdk_1@hotmail.com help
  • quote:

Orjinalden alıntı: Joker

quote:

Orjinalden alıntı: [Ra]Maestro

Öncelikle herkese slm Madem konumuz dota bende bi çift laf ediyim malumunuz Euro PvPGN de nobluk diz boyu quit le ilgilenen birisi yok Eski adı Waxxi yeni adı Wepla olan servermı deilse ne oldugu belli olmadıgı bir server var tabi ordada noobluk ve Quit diz boyu bu ben bu konudan uzaklaşmanın en kolay yolunun orjinal server oldugunu düsündüm USA EAST Clan WaG Grunt olarak oyunculuk yasamımı devam ettirdim o da yetmezmis gibi WCG Azzeroth WDT ye katıldım iyi bir basarı alamasamda eğlendim yeni şeyler ögrendim ama gurbetde duyulan hasrete dayanamadım ve Waxxiye geri döndüm ama gördügüm manzara rezaletti Waxxi eskisinden daha kötüydü simdi sözü uzatmadan konuya giriyim arkadaslar yeni bir servera sahibimiz oyun oynayacak olanlar gelsin yok ben NooBlarla dwmmım diyenlere basarılar.

http://d.turboupload.com/d/860619/wipeon.rar.html

hayret ben waxxi'den çok memnunum şuan. çok ufak uptime sorunu var o kdr. orjinal serverdan bile daha güvenli noob ve quiter önlemleri var...

beni arkadaşımın serverına girin waxxi telefona şifre gönderiyo aman.. www.gamecenter.com sadece türk

• oomuyo olmuyo olmuyo yapamadım ya warcaft gelmiyo illa 20m orjinal cd sini mi alcam yardım burak_mdk_1@hotmail.com

• üst konu euroda yardım yoq burda yoq bana mı yoq
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.