Şimdi Ara

hamster alıcam karar veremiyorum ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hamster almaya karar verdim ... gonzales haricinde başka bi tür düşünen olduğunu sanmıyorum ... eğer varsa söylerse sevinirim ... bir de gonzalesinde kendi içinde türleri varmış , mesela rus cücesi ... gonzales alıcam ama gonzalesin hangi türünü almam lazım bilemiyorum ?? ... sevimli , tüylü , akıllı , orta boy (10cm) olursa çok iyi olucak .
    birde gonzales gibi özellikleri olan fakat daha uysal bi hamster türü bilen varsa söyleyebilir mi ?

• Gonzales eğer sabırlıysan al derim,bende bir adet suriye bir adet gonzales var fakat gonzales çok yabani.Suriye ise hem daha tatlı daha büyük ve uysal.Yalnız tek kötü yanı tek yaşamayı seviyorlar.Eğer 2 tane alacaksan aynı kardeşlerden olması lazım.Suriye çok uysaldır kedi gibi elinde felan uyur.İyice düşün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Gonzales eğer sabırlıysan al derim,bende bir adet suriye bir adet gonzales var fakat gonzales çok yabani.Suriye ise hem daha tatlı daha büyük ve uysal.Yalnız tek kötü yanı tek yaşamayı seviyorlar.Eğer 2 tane alacaksan aynı kardeşlerden olması lazım.Suriye çok uysaldır kedi gibi elinde felan uyur.İyice düşün derim
    off ... :S bazıları dio gonzalesin yeri çok farklı , kıas sürede alıştırırsın kendini ... bazılrı dio sevmek için suriye al ... suriye de çok büyük oluo diolar ... karar veremedim bi türlü ya :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicsensor

off ... :S bazıları dio gonzalesin yeri çok farklı , kıas sürede alıştırırsın kendini ... bazılrı dio sevmek için suriye al ... suriye de çok büyük oluo diolar ... karar veremedim bi türlü ya :S

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=MgwcB3fJhBY&feature=related

burdaki hamsterin türünü söyler misiniz ?

• quote:

burdaki hamsterin türünü söyler misiniz ?

Alıntıları Göster
    Çok büyük olmuyorlar,10-16 cm arası en fazla orta boy bi kafes yeterli olur.Videodaki hamster suriye genelde bunlardan satılıyor petshop da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 24 Şubat 2009; 17:05:04 >

• quote:

Çok büyük olmuyorlar,10-16 cm arası en fazla orta boy bi kafes yeterli olur.Videodaki hamster suriye genelde bunlardan satılıyor petshop da

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim riaz ... suriye almaya karar verdim ... aralarında en tatlısı ve en sevilecek gibi duranı suriye sanırım ... saman renginde gözleri simsiyah bi suriye bulursam hemen alıcam gonzales al diyen varsa söyleyebilir mi ? sakın suriye alma gonzales al pişman olursun diyen varsa söylerse sevinirim

• quote:

teşekkür ederim riaz ... suriye almaya karar verdim ... aralarında en tatlısı ve en sevilecek gibi duranı suriye sanırım ... saman renginde gözleri simsiyah bi suriye bulursam hemen alıcam gonzales al diyen varsa söyleyebilir mi ? sakın suriye alma gonzales al pişman olursun diyen varsa söylerse sevinirim

Alıntıları Göster
    Selam 6 Yıldır Kemirgen Besliyorum . .
    İlk Defa Besliceksiniz Sanırım
    Syrian Hamster Öneriririm.
    Sakinlerdir .
    Süt'den Yeni Kesilmiş Alın
    Size Çabuk Alışır
    Saygılar .

hamsterimveben forum aile'si [R0byn]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

Selam 6 Yıldır Kemirgen Besliyorum . .
    İlk Defa Besliceksiniz Sanırım
    Syrian Hamster Öneriririm.
    Sakinlerdir .
    Süt'den Yeni Kesilmiş Alın
    Size Çabuk Alışır
    Saygılar .

hamsterimveben forum aile'si [R0byn]

Alıntıları Göster
    bence syrian alma ben gonzales besliyorum syrianlar büyüyünce resmen lağım faresi gibi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team McLaren

bence syrian alma ben gonzales besliyorum syrianlar büyüyünce resmen lağım faresi gibi oluyor

Alıntıları Göster
    bak işte :D sen dion gonzales , o dio syrian ... lağım faresi gibi durmuo videoda baksana şu tatlılığa ???

• quote:

bak işte :D sen dion gonzales , o dio syrian ... lağım faresi gibi durmuo videoda baksana şu tatlılığa ???

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: magicsensor

youtube a giremiyom ama canlı canlı gördüm nerdeyse köstebek kadar dişlerinden adam korkuyor. gonzo dan şaşma. hem belki bu videodaki tam ergin olmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Team McLaren

quote:

Orjinalden alıntı: magicsensor

youtube a giremiyom ama canlı canlı gördüm nerdeyse köstebek kadar dişlerinden adam korkuyor. gonzo dan şaşma. hem belki bu videodaki tam ergin olmayabilir

Alıntıları Göster
    gonzales e de çok saldırgan diolar be abi ... hangisini alıcam hala karar veremedim . gonzalesi elime alıp oynayabilir miyim ? kendi elimle besleyebilir miyim ? masaya bıraksam hemen kaçmaya yeltenicekse gonzales almicam ama gonzalesin özelliklerini birisinin bana anlatması lazım ... bana göre syrian tamamen eksiksiz ... tek kötü yanı var büyük olmaları , biraz daha küçük olsalar tadından yenmez :D arkadaşımda syrian var ve memnun , gonzalesler kaçıolar eline alamıon fln dedi tamamen aklım karıştı ...

• quote:

gonzales e de çok saldırgan diolar be abi ... hangisini alıcam hala karar veremedim . gonzalesi elime alıp oynayabilir miyim ? kendi elimle besleyebilir miyim ? masaya bıraksam hemen kaçmaya yeltenicekse gonzales almicam ama gonzalesin özelliklerini birisinin bana anlatması lazım ... bana göre syrian tamamen eksiksiz ... tek kötü yanı var büyük olmaları , biraz daha küçük olsalar tadından yenmez :D arkadaşımda syrian var ve memnun , gonzalesler kaçıolar eline alamıon fln dedi tamamen aklım karıştı ...

Alıntıları Göster
    Aklın karışmasın büyük derken kocaman olmuyo bu hayvanlar,eğer eline almak sevmek eğitmek istiyosan suriye al.Gonzales evcilleştiriliyor fakat uzun zaman alıyor yabani bi hayvan.Ayrıca suriyeye lağım faresi gibi diyen gibi diyen arkadaş bir kere bile ısırdığını hatırlamıyorum benim hamster ın çok uysal hayvan

• quote:

Aklın karışmasın büyük derken kocaman olmuyo bu hayvanlar,eğer eline almak sevmek eğitmek istiyosan suriye al.Gonzales evcilleştiriliyor fakat uzun zaman alıyor yabani bi hayvan.Ayrıca suriyeye lağım faresi gibi diyen gibi diyen arkadaş bir kere bile ısırdığını hatırlamıyorum benim hamster ın çok uysal hayvan

Alıntıları Göster
    tamam kararımı verdim ... gonzales i eğitmek için harcadığım zamanla syrianımla çok yak9ın dostluk kurabilirim ... syrianlar hem daha tatlı gibi geliyorlar ve o kadar fazla kaçmaya hevesli değillermiş ... o kadar da büyümüolarmış ... gonzolardan tek farkı biraz daha büyümeleri ve daha cana yakın olmaları ... kesinlikle syrian alıcam ... syrian türleri var mı ? syrianın hangi türünden almalıyım ?

• Aradan 3 yil gecmis bari syrian dan memnun kaldinmi
  • Up up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriye Öneririm uysal oluyorlar genelde uykucu ve miskinlikleriylede sevilesi hayvan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtraJudiciaires

Suriye Öneririm uysal oluyorlar genelde uykucu ve miskinlikleriylede sevilesi hayvan
    arkadaşlar bişey sormak istiyorum.ablamın hamsteri vardı,vefat etti 1-2 yıl önce.bu hayvancağızın yuva kaldı benim evimde.bayağı büyük,kaliteli,mika gibi bir yuva.içinde birçok malzeme,oyuncak,talaş vs mevcut.
    bununla ilgili ilan vs nereye verebilirim forumda?ya da siz besleyenlerden ihtiyaçlı olanlar vardır diye düşündüm.bana bir yol gösterebilir misiniz?şimdiden sağolun saygılar...adminlerimiz yanlış yere yazdıysam kusuruma bakmayın,bilemediğim içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umute.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Uysal ele alıncak bişey istiyosan kesinlikle Suriye tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeynep-123

3 Yıl olmuş Adamın hamsteri ölmüştür bile artık Sen hala tavsiye veriyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geveze Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Zeynep-123

3 Yıl olmuş Adamın hamsteri ölmüştür bile artık Sen hala tavsiye veriyosun

Alıntıları Göster
    Ya bende alıcam ama suriyeler çok büyük oluyomuş o yüzden sevimliliğini kayıp ediyormuş sizce ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.