Şimdi Ara

HANGİ ARABADAN HOŞLANIYORSUNUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne saçma şıklar koyduğunun farkındamısın? D şıkkı diğer modellerle alakası yok..Diğer şıklara bakarsa herkez D yi seçecektir.

Çok saçmalamışsın.
  • biz de ondan bahsetmiştikte
    arkadaş daha yeni üstüne gitmeyelim
  • MERCEDES CLK-GTR
  • o eskidi artık

HOnda S2000
  • Peugot 106 GTI
  • yaw herkeste 106 diyo,
    bıkmadınızmı gti dan??
    porsche boxster istiyom ben
  • X5
    e46
    f355
    viper
    maserati
    ae86
    böyle uzar gider..

renk olarak full siyah, arabanın ortasından önden arkaya 3 beyaz çizgi
  • ortadaki kalın kenardakiler ince olsun unutma
  • Mitsubishi Evo serisi
    Mitsubishi Eclipse
    Mitsubishi Spider
  • mitsubishi evo lancer serisi

skoda superb bitiyom arabaya! hem ucuz hemde passat ve audi'nin ayni eheheh kalitteyi ucuza aliyosun... ayni fabrikadan hemde
  • adolf sen de mi superb hayranısın?? Abi bitiyooruumm o arabaya allah karetsin ya. Ucuz makam otomobili. İçte ahşap-açık renk deri döşeme-cd changer-otomatik klima-bilgi ekranı fln. Dışta da siyah metalik boya, xenon far, krom çizgiler. Oh makam arabası gibi.
  • offfffffffff of param olsa alcagim ikinci arabadir...

war mi daha guzeli o fiyata yaa?? simsiyah olcak, icte rem rengi deri doseme cillop yaa..
  • nissan skyline
  • At arabasından. Çünkü petrolden, çıkarılmasından, uğrunda savaşılmasından, zehirli gazlarından, kanser yapmasından, yerin altının oyulmasından, trafik kazalarından vb.'lerden nefret ediyorum.
  • Tomofil işte hesp aynı 4 tekerei 4 çamurluğu var. Kişisel olarak Bmw M3 hayranıyım ama mercedese de hayranlığım var. Bir de LAncia delta integrale manyağıyım ki sormayın.
    Bu arada keopsa da katılmamak elde değil. Keşke elektrikle çalışan arabalar gelişse artık.
  • dsotum gelisti gelistide fiyati makul diil :)))

su ile calisan motoruda buldular ama hemen susturdular... suikaste kurban gitti garibim..! petrol sayesinde kac ulke geciniyo biliyosunuz!.. ehehe kimse goz yummaz boyle seylere...
  • nasıl olsa 20 yıl içinde biticekmiş petrol ondan sonra daha güzel şeyler çıkar jeralde (yanlış hatırlıyo olabilirim)
  • Madmax dünyası gibi oluyomuş dünya. 2 bidon benzin uğruna millet birbirine dalıyomuş.
  • eheheh

-nuri abi yetiiis damliycak yere....
    -(..) nuna gom yaaa..dutamadim
    -abii naptiiin! kac milyon dolar zarar ettik biliyon nu?

benzini bilmem ama su icin ilerde cooooooooooooooook cok buyuk savaslar cikicak! su kaynaklari kimin elindeyse dunyayi o yonetcek
  • Sonumuz Hiç Parlak Görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkRaeP -- 24 Temmuz 2004, 1:58:17 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.