Şimdi Ara

Hangi bilgisayarı almalıyım/ ya da tablet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese tıp fakültesi birinci sınıf öğrencisiyim. 9 bin lira kadar bütçem var. Hafif, ince kibar bir bilgisayar istiyorum ancak bu konularda hiçbir bilgim yok. Bazı arkadaşlarım ipad ve kalem al diyorlar.(hangi ipad daha iyi o konuda da çok bilgi sahibi değilim.) Hangisi daha iyi olur bilemedim. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• Asus VivoBook 15 X571-AL121T Intel Core i7 10750H 8GB 512GB SSD GTX 1650 Windows 10 Home 15.6" FHD

Taşınabilir Bilgisayar

Bunu tercih edebilirsiniz bütçenize göre uygun.

• Ne için kullanacağın çok önemli. Oyun oynamayacaksan ayrı, oynayacaksan ayrı, 3d render alacaksın ayrı.

Genel bir gün napıyorsun onu söyle yani.

• Börcır kullanıcısına yanıt
    merhaba ikinize de çok teşekkür ederim. oyun falan oynamıyorum. 3d render ne demek bilmiyorum :) sadece elimin altında olsun dizi/ film rahat izleyebileyim ve not kağıt mürekkep derdi olmasın diye ipad air 4.nesil ve kalemini sipariş ettim.
    tekrar rahatsız ediyorum ama airpods kadar pahalı olmayan ama çok da dandik olmayan bir bluetooth kulaklık önerebilir misiniz? çok teşekkür ederim şimdiden
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    merhaba çok teşekkür ederim. üstteki diğer mesajımı okuyabilir misiniz size zahmet olmazsa
  • Börcır kullanıcısına yanıt
    kulak üstü istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pautak

merhaba ikinize de çok teşekkür ederim. oyun falan oynamıyorum. 3d render ne demek bilmiyorum :) sadece elimin altında olsun dizi/ film rahat izleyebileyim ve not kağıt mürekkep derdi olmasın diye ipad air 4.nesil ve kalemini sipariş ettim.
    tekrar rahatsız ediyorum ama airpods kadar pahalı olmayan ama çok da dandik olmayan bir bluetooth kulaklık önerebilir misiniz? çok teşekkür ederim şimdiden

İyi tercih fiyatına göre güzel gayet.

Kulaklık olarak çok bilgim yok ama arkadaşım kullanıyor bunu ve memnun

https://www.amazon.com.tr/dp/B07XDBCYMX/ref=asc_df_B07XDBCYMX1604293380000/?th=1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar sizce nasıl
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.