Şimdi Ara

hangi ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus p5ld2 ana kartım var fakat ana kartım dırect x10 ekran kartı kaldırmıyo benim alabileceğim en iiyi ekran kartı hangisidir direct 9 olarak bütün oyunları açabilecek ekran kartı bide directx 10 ile 9 arasında performans farkı olurmu fazla yane anakartımıda değiştiriyimmi?

• Ana kartın PCI-E X16 slotuna sahip güncel ekran kartlarından bütçene göre seçim yapabilirsin. Dx9 ekran kartları zaten
    tarih oldu. Almışken Dx10 al anakartın Dx10'nu kaldırmaz diye birşey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bald also Vain

Ana kartın PCI-E X16 slotuna sahip güncel ekran kartlarından bütçene göre seçim yapabilirsin. Dx9 ekran kartları zaten
    tarih oldu. Almışken Dx10 al anakartın Dx10'nu kaldırmaz diye birşey yok.

fakat ben vatana gitiğim zaman dx10 kaldırmıycağını sölediler dx9 olarak çalışır dediler peki 350ytllik bişi arıyorum sence hangi ekran kartını alıyım?
  • Vatanda yanlış konuşmuşlar demekki. Pci-e destekli herhangi bir anakartta dx10 destekli ekran kartları kullanılabilir.

Tavsiye olarak ise : Ati HD4850 veya HD4870 alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Vatanda yanlış konuşmuşlar demekki. Pci-e destekli herhangi bir anakartta dx10 destekli ekran kartları kullanılabilir.

Tavsiye olarak ise : Ati HD4850 veya HD4870 alabilirsin.

ATI HD4850 kullanabilir bence de.
  • yanılmıyorsam senin anakarta pentiumD sonrası işlemciler uymuyordu, en iyi ihtimalle pentiumD işlemcin olduğunu düşünürsek, HD4850 veya HD4870 den tam performans alamayabilirsin, NVidia 9600GT veya ATI HD3850 işini daha iyi görür büyük olasılıkla
  • ben 8800gts almayı düşünüyorum 8800gtsyi aldığımda işalah herhangibi bir performans kayıpıyla yaşamam yardımlar için teşekürler herkeze
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi ekran kartını almalıyım?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam işlemci ve ram nedir?
  • p4 3.0ghz işlemci ram 1gb fakat anakartım asus p5ld2 core2duo 1066mhz a kadar kaldırıyomuş hem ekran kartı hemde işlemci alıcam ekran kartı 8800gts almayı düşünoyurm işlemcide orta halli core2duo 2.5ghz almayı düşünüyorum sence olurmu? herhangibi performans kaybı yaşarmıyım
  • valla sen o işlemci ile performans kaybı yaşamamak için 2600xt-8600gts ayarında bişi kullanman lazım sistem yenileme şansın vrsa hiç durma ama yoksa 9600gt-3850-3870 den birini alabilirsin 4850 biraz fazla gelir . he 1-2 ay sonra sistem yenilerim diyosan 4850 yi al sadece diğer bileşenlerini yenilersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: online_629

p4 3.0ghz işlemci ram 1gb fakat anakartım asus p5ld2 core2duo 1066mhz a kadar kaldırıyomuş hem ekran kartı hemde işlemci alıcam ekran kartı 8800gts almayı düşünoyurm işlemcide orta halli core2duo 2.5ghz almayı düşünüyorum sence olurmu? herhangibi performans kaybı yaşarmıyım

8800GTS alırsan parana yazık edersin. 4850 yi düşün bence.
  • quote:

p4 3.0ghz işlemci ram 1gb fakat anakartım asus p5ld2 core2duo 1066mhz a kadar kaldırıyomuş hem ekran kartı hemde işlemci alıcam ekran kartı 8800gts almayı düşünoyurm işlemcide orta halli core2duo 2.5ghz almayı düşünüyorum sence olurmu? herhangibi performans kaybı yaşarmıyım

eğer anakart versiyon 2.x ise E2xxx serisi ve E4xxx serisini destekliyordur maksimum, eğer o işlemcilerden birini de alıcam dersen, ekran kartı olarak HD4850 alabilirsin, fiyatı 199$ ve 8800GTS den hızlı bir kart, 9800gtxten de az bir miktar daha hızlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: orc123456

quote:

eğer anakart versiyon 2.x ise E2xxx serisi ve E4xxx serisini destekliyordur maksimum, eğer o işlemcilerden birini de alıcam dersen, ekran kartı olarak HD4850 alabilirsin, fiyatı 199$ ve 8800GTS den hızlı bir kart, 9800gtxten de az bir miktar daha hızlı

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: orc123456

quote:

anakartımın core2 desteklediğini biliyorum fakat anakart versiyon 2.x ise E2xxx serisi ve E4xxx serisi olduğunu nerden anlıcam bide 4850 8800gtsden daha iyi bi ekran kartıysa 4850 alırım tabikide

• Öğrenmenin en kolay yolu yan paneli açıp bakmaktır, resimde işaretlediğim yerde rev. 2.1 yazması gerekiyor core2duo desteklemesi için, eğer destekliyorsa, bios updatei ile kullanabilirsin dediğim işlemcileri, bios update yapamıyorsan, ekran kartı ve işlemcini almaya giderken kasayı da götür onlara söyle onlar halleder

hangi ekran kartı?
  • çok teşekür ederim yardımın için ben şimdi bi bakyıım o zaman iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.