Su zehirden kurtulmak icin elektronik sigara almaya karar verdim fakat karsima birkac farkli model cikti. Kullanan veya bilgisi olanlar tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim. Ruyan , CigarOFF , DEOWELL , AMBASSADOR ??? Bir de yeni tamamen sigara gorunumlu olan bir model cikmis , gg'da 350 ytl ye satiliyor
selam, bu gün bi alışveriş merkezinde gördüm bende. ruyan marka, zorla denettirdiler. galiba bende alacağım. ama hangi marka nette bi bakayım dedim, bir sürü çeşiti var. sedansa diye marka bence alınabilir gibi geldi. fiatı daruyana göre makul. bir deaklıma takılan acaba faydası olacakmı... kullanana arkadaşlar varsa düşüncelerini yazarlarsa sevinirm.
taksit yok turkcesini okuma cok komik ingilizce dogru kargo turkiye icin 15 usd 110 ytl ye dahil
arkadaşlar gg den aldım.3 haftadır kullanıyorum. sigarayı bırakmayı kafanıza koyduysanız eğer süper faydalı bir ürün.
ancak marka seçimini çok iyi yapmak gerekiyor. ben biraz acele ettim sanırım şöyleki ilk zamanlar aldığım duman yoğunluğu şu an maalesef yok.
avantajları : sigarayı bırakırken yaşayacağınız zorlukları yaşatmıyor. mesela ben bilgisayar başında çalışıyorum ve sigarayı bırakırsam işime konsantre olamam diye düşünüyordum. elektronik sigara bunu engelliyor. 3 hafta oldu sigara içmiyorum. sabah uyanırken inanın insan daha mutlu ve dinçuyanıyor. en önemli avantajı bence 2 hafta sonra sigara içmeye kalktığınızda kokusu ve tadı çok iğrenç geliyor hatta miğdeniz bulanıyor.
dezavantajları : sigaradan aha fazla içiyorsunuz. ilk zamanlar elinizden düşmüyor her aklınıza geldiğinde cebinizden çıkarıp içiyorsunuz. size 2 adet pil veriyorlar ve 1 adet pil devamlı içerseniz eğer en fazla 20 dakika gidiyor bu nedenle şarz makinesi cebinizde geziyorsunuz. (20 dakika içmek yanlış birkullanım bu arada) doğru marka seçmezseniz daha fazla elektronik sigarayı içiyosunuz çünkü dumanı yetmiyor. en çok dumanı pili ve kartuşu en dolu haldeyken veriyor. hep aynı dumanı almak istiyorsunuz. Özenti yaratıyor. bunu içtiğinizde herkes merak ediyor size soruyor. bu nedenle devamlı yanınızda taşımak istiyorsunuz canınız istemese bile.
size tavsiyem sakın sigara boyutlarında olanı almayın. çünkü eliniz bir süre sonra kalın olanına alışıyor ve normal sigaradaki el alışkanlığınız yerini alıyor. yani normal sigarayı elinize aldığınızda garipsiyorsunuz bu ne diyorsunuz. daha çok uzaklaşıyorsunuz normal sigaradan.
alırken kartuş sayısına dikkat ediniz. kartuşlar çok çabuk tükeniyor. 5 kartuşla bu işin daha ne olduğunu bile anlayamassınız. ben 3 haftada yaklaşık 20 kartuş harcadım.
TEKRARLIYORUM. KAFANIZDA SİGARAYI BIRAKMAK VARSA FAYDALI BİR ÜRÜNDÜR. SİGARANIN YERİNE BUNU İÇMEYİ DÜŞÜNÜYORSANIZ ALMAYIN. PARAYA KIYIN VE EN İYİSİNİ ALIN.
Sigaranın derdi başka, sigarayı bırakırken kullanılan aletlerin derdi başka...
deneyelim bakalım,ama hangi marka iyi bilemiyoruz,hiç fikri olan yada önerecek olan yokmu
marka konusunda seçenek çok lakin doğrusuu bulmak sıkıntılı tahtakalede bazı yererde iyisi var lakin anlamayan için çok rahat kazıklanabilirsiniz. Bu nedenle ilk defa bu ürünü kullanacaklara internetten alışveriş yapmalarını öneririm hangi site derseniz bence iyi araştırın hakkında şikayet olmayan sitelerden alışveriş yapmaya çalışın çünkü sürekli servis hzmetini bir çoğu vermiyor satıştan sonra ulaşabilmek imkansız bazılarına
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme