Lütfen yazarken müzik geçmişi olup olmadığını arayış içinde olup olmadığını profesyonel olup olmadığınızı yazınız....
Bateri çalarım, ve arayış içersindeyim (Ne demekse???)
Lisede iken flut ve Org 25 den sonra bağlama Tabii amatörce Bilgisayar hayatıma girince bağlamadan biraz uzaklaştım.
<i>electro guitar (lisede klasik,ünide akustik ve uniden sonrada elektro) üniverstedeyken grubumuz vardi bahar şenliklerinde çalardik, müzik odamiz falan vardi sabahlara kadar rock yapardik çok ozlerim o gunleri... </i>
flüt ve org.
orgda çalarim, flütte, acordion da... ne iş olsa yaparım abi:)
10 yıldan beri bateri çalıyorum. bunun yanında bass gitar ve keyboard
hadi grup kuralim ne güzel[gitar][spr][rockbnd][rockbnd][rockbnd][djsm]
evimde bir gitar var,bir yıldır öylece duruyor.biraz uğraştım ama kursa falan gitmeden öğrenmek biraz zaman alıyor.
kursa gitmeden ogrenmek yetenek ister, bende vardi arkadas bi kaç bise gosterdi, bi kaç arpej, vuruş, gerisi geldi kendiliginden, dinledigim sarkilara kulak kabartarak dinlemeyi ogrendim... uğraşmakla alakali bi de, ne kadar çok seversen okadar çok uğrasiyorsun...lise de basladim gitara 5-6 sene olmuş...vay beee yillar ne cabuk akip gidiyor
gitar çaliyorsan hele de yabanci dinliyp çalmak istiyorsan tableture olayini mutlaka ogrenmek gerek abi ben biraz geç ogrendim, birkaç yil bosuna kasmisim fade to black, nothing else matters meger ne kadar kolay ve güzelmiş...[gitar]
aldigim zaman dangir dungur calardim bi seye benzemezdi , ama simdi bir sololar attiriyorum akillara zarar...usa da iken garajda bilen caldik amerkalilarla tabi onlar 6 yasinda basladiklar icin haliyle ben sadece EM yada laminor basardim...ben babama yalvara yakara 15 yasimda aldirabildim gitar yaa ...
bu isler boyle...
aslinda gitari pc ye baglayinca baya bi iy ise cikiyor ha sound balster live volue gitarin cikardigi sesin hakkini veriyor hani.
Arkadaşlar, kimse arayışta olup olmadığını yazmamış. Topici arkadaş halbuki bunu da sormuş bize. Arayışta mısınız? Mesela ben arayıştaydım.
visor ne çaliyosn? elektro falanmi? ben ilk gitarmi kendi biriktrdigim paramla almistm babam olse para vermez oyle seylere, babama soylemeden annemle almistim:) yasim da 16-17 falandi işte... arayş içindemiyim hem evet hem hayir, askere gitcem cunku aralikta:)