Şimdi Ara

Hangi Enstürmanı Çalıyorsunuz?????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • darkRider arayis nerken ne demek istedin anlamadim...
    bende ilk giarimi babamin aldigi bahsislerle aldim,baban tobus soforu idi kusadasinda 18 yasima kadar muavinik yaptim ben ,barlarda goruyordum calanlari , canli cok ilgimi cekerdi zatende dinelerdim rock ,ama hersey kendi cabam.. yani yoksa babam al sunu olm git kendine bir washburn akustik gitar al demedi..

Dostum ben akusistik caliyorum, celik tel ddraion :))
  • arayis içindeym derken grup arayisi falan kasttetgm... salla ya askere gtcem zaten belki orduda calarim:)
  • :))
  • bağlama çalıyrum ve kursa giderek örendim.Aslında çok iyi değilim.Bir de 5 sene oldu sazı elime alalı.Ancak ensturuman çalmak fazla zaman ve emek istiyor.Öle arada bir elime alır çalarım diyemiyosun.Sabah akşam çalcan.Bunun içinde biraz hastası olmak lazım.Valla ben bağlamamı gitarmı derken bağlamaya başlamış biriyim.Yane hastası olamadım hiç.Ama bu kadar örenmişim burda bırakırsam eşeklik olur.Ememe yazık o nedenle bırakmıyom.Günde en az iki saat çalıyom bu sefer ne olursa olsun iyice öğrencem.Yeni başlayan arkadaşlara önerim işi ciddiye alsınlar yılmasınlar ve boşvermesinler.
    SAYGILAR!!!
  • BAteri çalmaya çalışıyorum... :) boş zamnalarımda studyoyoa fln gidiyorum arkadaş grubumuzla..herkes bişi çalıyo..cover fln yapıyoruz..
  • BAteri çalmaya çalışıyorum... :) boş zamnalarımda studyoyoa fln gidiyorum arkadaş grubumuzla..herkes bişi çalıyo..cover fln yapıyoruz..
  • bende elecro guitar çalıyorum...16 yıl önce bugün babam doğumgünümde bana hediye olarak almıştı...sonradan öğrendimki kendisi de gençken electro guitar çalarmış...lisede grubumuz vardı...iyi çalardık ama üni ye gelince basketbol ağır bastı...
  • gitar çoğu enstrümana göre daha kolay ama profesyonel olmak kolay değil.herkes akor basar ama mühim olan solo atabilmek.
  • +1 darkpower
    iyi gitarist solosundan belli olur:)
  • abi bisey sorcam şu gam'lari falan nasil ogrencem nasil melodik calicam, Guitar_pro programi var bende baya iyi ogretiyor,gitarla ugrasanlara şiddetle tavsiye ederim, o programin gam olayini falanda ogreten gtp'leri yokmu acaba?
  • Hala arayıştayım, bulamıyorum bir türlü :(
  • darkRider sen bu işlerden fazlasıyla anlıyosun bana electro gıtarı ogretırmsın
    hayatımda en cok ıstedıgım arzulardan bırı yazın kursuna gıtmeyı planlıyorum başarırmıyım bılmıyorum onceden klasık gıtar la 1-2 tab yapmıstım ehu ,solo yapmayı cok ısterdım santana rulazz
  • 8 yıldır bağlama çalıyorum.İzmirde çoğu Türkü Barda çalıştım.(Quartz,Park Klüp,Karnavale,Mesken,NeyzenBar vs.)İzmirli arkadaşlar bilir.10 yıl da perküsyon çaldım.daha çok Türk ens. darbuka,bendir.Ayrıca 3yıldır da ney ve dilsiz kaval çalıyorum.Tüm bu enstrümanlara aşığım diyebilirim.Günde yaklaşık 2-3 saat çalarım.bunlar hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
    Bolero:Bi de şu arkadaşa bi cevap yazın çocuk arayıştaymış.Piyasa müzisyenliği kolay iş değil birader.
  • ASUS sana yapacagim en buyuk iyilik guitar pro programini indir ve kur demek olur heralde,(askere gitcem cunku) nette istedigin butun yabanci sarkilari .gtp diye aratip bulabilir bu programa caldirabilir bi taraftan dinlerken bi taraftan tablari görüp hangi ensturman nasil çalmış çok kolay ve kullanışlı bi şekilde ogrenebilirsin... solo istersen solo gitar ne yapmiş ona bakar eger tabda biliyosan aynen çalarsin...
    üstelik müzik kulagı falanda pek gerekmiez tablarda sadece bildigin tanidik bi sarki olursa çok daha kolay olur...
  • Bateristim (jazz'a başladım)
    gitar ve klavye çalıyorum..yazın flüte başlicam..
    darkrider ""seni anlamadım Washburn baddog amphi 10 wattlık bişi bunun iyi olduğunu nasıl söyledin?yoksa benmi yanlış biliyorum..??
    Sucukta ender gitarda fender..salamda da kalender diyo bazıları :))
  • abi iyi demedim akustikerli iyi dedim...
    hem "ev amfisi" olarak beni kaldiriyor,
    ayni fiyat sınıfndaki marshall modeline gore sesi daha iyi bu kesin.
  • venson EQ / model no. TF655EQ-BNS arada bir tingirdatiyorum iste. [rockbnd]
  • arada bir de olsa gitar:))
  • bateri çalıyorum :p
  • internette bass gitar dersleri veren bir site var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.