Şimdi Ara

Hangi İKİ PROGRAM DAHA UYGUN YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Advanced SystemCare 7.4 Pro VE AVG Antivirüs programı kurulu.Böyle kalırsa mı pc daha güvenilir ve hızlı kalır yoksa direk AVG yi silip ASC'yi ultimate sürümüne yükseltirsemmi daha hızlı ve güvenilir olur ?

YORUMLARINI BEKLİYORUM . Tşk.

• Advanced SystemCare anti-virüs değildir! AVG'yi kullanmaya devam edebilirsin.
  • abi biliyorum asc nin anti-virüs olmadığını . ASC'nin ultimate sürümünde antivirüs de dahil. yani avg yi silip asc ultimate'e mi yükseltim yoksa böyle mi daha iyi onu sormak istedim
  • ASC kalabalik bence onun yerine ccleaner yukle daha iyi ASC kasiyordu kaldirdim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deatranz01

abi biliyorum asc nin anti-virüs olmadığını . ASC'nin ultimate sürümünde antivirüs de dahil. yani avg yi silip asc ultimate'e mi yükseltim yoksa böyle mi daha iyi onu sormak istedim

AVG daha iyi koruma sağlar. ASC'nin profesyonel sürümü ile bilgisayarını hızlandırabilirsin.
  • yorumlar için tşk. şimdilik avg asc kalsın.bu arada ASC yi asla silmem pcyi iyi hızlandırıyor.
  • quote:

yorumlar için tşk. şimdilik avg asc kalsın.bu arada ASC yi asla silmem pcyi iyi hızlandırıyor.

Virüs programı olarak Kaspersky öneririm sisteminiz iyiyse tabii..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlızca antivirüs yeterli değildir. Yanında firewall'da kullanmak lazım.
  • Ne zaman ASC kursam format atarim.

Ccleaner + KIS iyidir.

• quote:

Arkadaşlar bende Advanced SystemCare 7.4 Pro VE AVG Antivirüs programı kurulu.Böyle kalırsa mı pc daha güvenilir ve hızlı kalır yoksa direk AVG yi silip ASC'yi ultimate sürümüne yükseltirsemmi daha hızlı ve güvenilir olur ?

YORUMLARINI BEKLİYORUM . Tşk.

ASC'nin ultimate sürümünde antivirüs olarak gömülü vaziyette bitdefender kullanılır. Ona göre tercihinizi yapın. Bana kalırsa eğer sisteminiz iyiyse hiç düşünmeden kaspersky kullanın derim.

Benim laptopun donanımları düşük olduğu halde(imzamda yazıyor) kaspersky kullanıyorum. Yavaşlatıyor orası ayrı ama ben kendimi bildim bileli pcme bi virüs bile girmedi.(oyun-program-film indirdiğim halde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 15 Ekim 2014; 21:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Ne zaman ASC kursam format atarim.

Ccleaner + KIS iyidir.

Asc'nin ne kötülüğünü gördünüz hocam? Ben kullanıyorum ama pc formatlık olmuyor. Bende eset kullanınca dosyaları siliyo pc formatlık oluyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Ne zaman ASC kursam format atarim.

Ccleaner + KIS iyidir.

Asc'nin ne kötülüğünü gördünüz hocam? Ben kullanıyorum ama pc formatlık olmuyor. Bende eset kullanınca dosyaları siliyo pc formatlık oluyo.

Hiçbir ayar yapmayıp direkt ne var ne yok taratıyorum ve onarma işlemini yaptırıyorum. Bi bakıyorum sağdan soldan garip hatalar vermeye başlıyor makina. Ya da açılış hızı falan yavaşlıyor. Ben de formatlıyordum. Tabi bu dediklerime 5-6 sene önceki sürümlerinde denk geldim. Sonraki sürümleri hiç kullanmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Hocam ben en son çıkanı asc 7.4 proyu kullanıyorum bi de onu bi deneyin isterseniz ama yine de siz bilirsiniz

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Format atmadan önce kurayım bari. Hem cidden iyileştiriyormu görmüş olurum

Teşekkürler bu arada.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Teşekkür edilecek bi şey yapmadım hocam. Yardım etmek benim için bi zevkti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.