Şimdi Ara

Hangi Laptop daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 laptop arasında kaldım acaba hangisini alsam daha verimli olur.Özellikle ısınma durumlarını falan bilmediğim için kararsız kaldım.Bir yardımcı olablir misiniz?

1.Sony Vaio VPCF11S1E/B

2.Toshiba Qosmio F60-11D

3.sü ise HP Pavilion WN774EA

Yoksa kendime bi Monster mı baksam onları hiç araştırmadım ama methini duydum :D.

• Bir de Lenovo Y550-P var buna da bir bakarsanız sevinirim ama bunun Blu-rayi yok galiba.
  • Donanım olarak verdiğin HP diğerlerinden bir adım önde. Toshiba'nın havada karada hepsinden pahalı olacağını düşünürsek, Sony'nin de ondan geri kalmayacağını varsayarsak, HP alınabilir gibi duruyor.

Satış sonrasında ise Sony'nin daha iyi iş çıkardığı aşikar. Diğerlerinde ise al birini vur ötekine...
  • Lenovo için ne diyorsunuz peki o da bana baya iyi gibi geldi hem fiyatı da diğerlerine nazaran uygun.
  • Aslında sen önce bütçeni söylesen, daha rahat öneride bulunabiliriz.

HP'ye göre Lenovo'nun HDD'si daha yavaş fakat daha büyük. Ekran kartı da yine bir adım gerisinde. HD 5650 daha yeni ve güçlü bir kart GT 240'a nazaran. Fakat HP'nin fiyatı tam belli de değil. Yakın fiyatlardaysa HP almak mantıklı fakat HP çok pahalı olacaksa o kadar gerek görmüyorum. Lenovo da alınabilir.
  • Öncelikle size teşekkür ederim vakit ayırıp incelediğiniz için.
    HP ve Lenovo modellerinin fiyatları birbirine yakın fakat ben HPnin çok ısındığını falan duydum bu yüzden ondan soğudum.Açıkçası Lenovo şuan bana daha cazip gelio hem lenovoların kasaları falan da sağlam oluyor genelde,ısınma olayı da pek yok.GT240 ekran kartı GTA IV gibi oyunları rahat kaldırabiliyorsa bu pc kaçmaz bence :).
  • GTA 4 işlemci düşmanı bir oyundur. O yüzden buradaki bilgisayarlarda bir sorun çıkarma ihtimali yok. Minimum sistem gereksinimlerini hepsi karşılıyor.

Fakat ben kulaktan dolma bilgilere itimat etmeye sıcak bakmıyorum. Bu sıcaklarda yoğun kullanımda hiçbir bilgisayarın şansı olamaz. Hele ki dizüstüyse. HP'yi almak daha mantıklı. DirectX 11 destekli bir ekran kartı da cabası.
  • HP TAvsiye ETmem! Sakın almayın
  • TaTLı*KeLeßeK, yaş kaç?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.