Şimdi Ara

HANGİ OPERATÖRE GEÇMELİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom faturasız kullanıcısıyım fakat faturalı bir operatöre geçmek istiyorum. Hangi operatöre geçersem geçeyim her yerde çekmesini istiyorum, Türk Telekom bu konuda hiç iyi değil. Fatura ücreti olarak her paketi alabilirim, bütçeden yana sorunum yok. Sosyal medyayı çok kullanıyorum ve dakika + sms + internet olan bir faturalı pakete geçmek istiyorum. İnternet minimum 20 gb olan bir paket istiyorum. Kısacası sorum şu hangi operatöre geçersem memnun kalırım? Her yerde çekmeli ve parasının hakkını vermeli hizmet olarak. Son olarak Vodafoneda bayağı güzel paketler var ama her yerde çekiyor mu gerçekten? Turkcell diğerlerine göre daha pahalı ama o paranın hakkını veriyor mu? Kafam çok karışık valla kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone da 4g hızı düşük.
    Sizin yaptığınız tanımlamaya Turkcell uyuyor sadece. Parası önemli değilse geçebilirsiniz.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Turkcellde dakika + sms + internetin olduğu bir paket göremedim sitesinde valla hocam. Detaylı inceledim valla gözden mi kaçırdım yoksa gerçekten sms yok mu paketlerinde? En pahalı pakete de baktım yani şubeye gidip mi sormak lazım acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Jazzalyn size yardımcı olacaktır.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Yardımın için çok teşekkür ederim hocam.

• Hiçbir operatör heryerde çekmez.

TT 3 yerde çekiyorsa, Vodafone 5 yerde çeker, Turkcell 8 yerde gibi örneklendirilebilir. Turkcell'in istasyon sayısı daha fazla olmasından kaynaklı çekmediği yer daha azdır.

Bu tarifeye bakıver. 25 yaş altı bir TC ile alabilirsin.

Parasının hakkını verir, 4/4'lük olmasada TT'dan sonra daha üst kalitede hizmet alırsın.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam valla bu tarife kafama yattı. Yardımın için sağolasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eawald E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • @jazzalyn reyiz varken bize laf düşmez saygılar
  • Anında yardımcı oldu valla ya.

• Çok şey istiyorsun malesef heryerde çeken operatör bulamazsın
  • Türk telekomda kal.

Turkcell belasını kapatmak için sözleşmemin bitmesini bekliyorum. Fatura ödüyorum mecburen ama çekmediği için kullanamıyorum, türk telekom hatta yönlendirdim onu kullanıyorum.

Vodafone da güzel ama türk telekomun 4.5g şebekesi çok daha hızlı diğer ikisine göre. Vodafoneda youtube pass kullanıyorum.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Her yerde çeken derken lafın gelişi hocam kısacası en çok çeken operatörden bahsediyorum.

• Nerede yaşıyorsun hocam? Ben İstanbuldayım. İnternet olarak 4.5G şebekesi gerçekten hızlı ama çekmediği yer çok oluyor.

Rize

• Şehirden dolayı fark ediyordur hocam. Senin için en iyisi hangisiyse onu kullan.

• Benimde kontrat bitti ve 3 yıldır bi şekilde ikna eden tt pek si.lemiyor bu sefer işin doğrusu. Vodafone düşündüm ama özellikle bulunduğum yerde çekmiyor mus ki tt de çekmiyor dip odalarda
    Kamu 6gb kullanıyordum 35tl ye şimdi indirim ve tahahut bitti die 52 53 görünüyor!!
    Kamu 8gb+1000+1000 + tt sınırsız için de 44 istiyor.
    Turkcell 8gb+1000+1000 42tl hemde kalite sanırım bip diye bisi varmış ücretsiz konuşuluyor o kısmı da ordan halletsek en azından heryer den çeker..
    Ha birde vodafone uyumlu 1gb tarifesi teklifi geldi +5gb ile toplamda 6 gb+1000+1000+ vodafonlularla sinirsiz 27 tl!!
    Ama forumda çok araştırdım adam Ankaralıların göbeğinde çekmiyor diyor vb 4g hızı düşük bilmem ne . Ucuz etin yahnisi olcak geçersem sanırım ..
    kafalar allak bullak biraz uzun oldu ama siz olsanız naparsiniz??

• hakkı48 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu seçenekler arasında senin için en iyi Turkcell görünüyor eğer ücret sorun değilse.

Eyvallah. Bi yanda 27tl lik çağırıyor bi yanda 42 lik biri turkcell biri vodafone. 15 yıl evel aldığım hat hep turktelekom Du haliyle vodafone vs hiç deneme şansım olmadı. Müşteri hizmetleri ilgili midir ne bilim her hafta çark die bisi varmış silsupur gibi bisi hediye vs.. Vodafone hakkında bunlar la ilgili bilgin varmı peki

• hakkı48 kullanıcısına yanıt
    Ben de bi dönem Vodafone kullandım ama benim kullandığım dönem çark diye bi şey yoktu hocam. Son 4-5 senedir Türk Telekom kullanıyorum yani Sil Süpür'ü son zamanlarda kullanmaya başladım ama öyle müthiş hediyeler vermedi bana hiç. Vodafone'da oldukça müthiş tarifeler ama 4G hızı yavaş ve Türk Telekom'un bi tık üstü Turkcell'in de bi tık altı diyorlar hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eawald -- 30 Kasım 2019; 15:3:9 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.