Şimdi Ara

HANGİ OPERATÖRE GEÇMELİYİM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eawald

Ben de bi dönem Vodafone kullandım ama benim kullandığım dönem çark diye bi şey yoktu hocam. Son 4-5 senedir Türk Telekom kullanıyorum yani Sil Süpür'ü son zamanlarda kullanmaya başladım ama öyle müthiş hediyeler vermedi bana hiç. Vodafone'da oldukça müthiş tarifeler ama 4G hızı yavaş ve Türk Telekom'un bi tık üstü Turkcell'in de bi tık altı diyorlar hocam.
    Hocam selamlar. Türk telekomdan vdf a geçmeyi düşünüyorum da 4.5G çekim alanı konusunda vdf daha mı üstün?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam 4.5G konusunda şaşıracaksın ama Türk Telekom daha üstün ama şebeke her yerde çekmiyor ve sorun yaşıyorum diyorsan hiç düşünmeden Vodafone'a geçebilirsin fakat en iyisi pahalı olmasına rağmen Turkcell.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aklımda bir soru var yardımcı olursanız sevinirim benim Türk Telekom da taahhütüm bitti ve bana önerdikleri tarifeler yeni gelen bir kullanıcıya göre pahalı mesela ben Türkcell'e geçip aynı hafta içerisinde veya yakın bir tarihte Türk Telekom'a geçip yeni kullanıcı paketlerinden faydalanabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarikbaran42

Arkadaşlar aklımda bir soru var yardımcı olursanız sevinirim benim Türk Telekom da taahhütüm bitti ve bana önerdikleri tarifeler yeni gelen bir kullanıcıya göre pahalı mesela ben Türkcell'e geçip aynı hafta içerisinde veya yakın bir tarihte Türk Telekom'a geçip yeni kullanıcı paketlerinden faydalanabilir miyim
    Turkcell'e geçtikten sonra 1 ay beklemen gerekiyor hocam. 1 ay dolduktan sonra tekrar başka operatöre geçebilirsin yoksa her gün operatör değiştirir insanlar. Döndüğünde sana yeni kullanıcı tarifelerini teklif edip etmeyeceklerini bilmiyorum eğer kayıtlardan bakıp daha önce Türk Telekom kullandıklarını görürlerse yeni kullanıcı teklifi vermeyebilirler ama tamamen kendi inisiyatifinde. %100 verir ya da vermez diyemem tamamen Türk Telekom'a bağlı.

• Tarikbaran42 T kullanıcısına yanıt
    TT'da yeni müşteri sayılabilmen için farklı bir operatörde 90 günü doldurmak zorundasın.

Tabi bide 30 lira bedel karşılığı yeni müşteri tarifelerine geçebiliyormuşsun sanırım ama işleyiş nasıl bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

TT'da yeni müşteri sayılabilmen için farklı bir operatörde 90 günü doldurmak zorundasın.

Tabi bide 30 lira bedel karşılığı yeni müşteri tarifelerine geçebiliyormuşsun sanırım ama işleyiş nasıl bilemiyorum.
    Ben 30 gün biliyordum ama doğrusunu öğrenmiş oldum hocam.
  • HANGİ OPERATÖRE GEÇMELİYİM?

3 senedir faturasız kullanıyorum türkcelli arada kampanyalar cıkıyor böyle.Birde lifecell avantaj 8gb var 45 tl dakikası smsi var.

• paketler biraz pahali ama fotoğraf herşeyi anlatıyor. HANGİ OPERATÖRE GEÇMELİYİM?

Aylık 28gb.hediye kazanmışım ortalama 1 senede

• quote:

Orijinalden alıntı: Prlytea

3 senedir faturasız kullanıyorum türkcelli arada kampanyalar cıkıyor böyle.Birde lifecell avantaj 8gb var 45 tl dakikası smsi var.
    Teşekkürler hocam bilgilendirme için.
  • quote:

paketler biraz pahali ama fotoğraf herşeyi anlatıyor.

Aylık 28gb.hediye kazanmışım ortalama 1 senede
    Paketler pahalı ama parasının hakkını veriyor hocam.
  • Rica ederim hocam.Dediğim gibi kampanyaları ve bedavası bol ama faturalıyı bilmem paket ücretlerini hiç kullanmadım.

• quote:

Rica ederim hocam.Dediğim gibi kampanyaları ve bedavası bol ama faturalıyı bilmem paket ücretlerini hiç kullanmadım.
    Sitesinden bakarım zaten detaylı bir şekilde, teşekkür ederim hocam.
  • Benimde Turk Telekomda taahhutum biriyor 1 ay kaldi. Farklilik icin vodafone gecmeyi dusunuyorum 15gb li passli paketlerden birine ama kararsizim. Youtube spotify instagram kullaniyorum sık olarak.

• Kadir59 kullanıcısına yanıt
    En çok hangi uygulamaları kullanıyorsan ona göre Pass seç hocam ya da hepsinin dahil olduğu pass paketleri varsa onları da tercih edebilirsin.

• Beyler yeni hat alacağım ve ttden hattımı taşıyacağım sizce nereye taşıyayım? Öğrenciyim malum yurt interneti kotalı ve yavaş. Şöyle yapayım diyorum tt yeni hat alıp 95 TL ye 15 gb 35 TL lik pakete geçeyim. Diğer telekom hattımıda Vodafone'a taşır ilk 3 ay 20 gb hediye kampanyasından faydalanırım.Ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 12 Aralık 2019; 16:34:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-822C7A5A4

Beyler yeni hat alacağım ve ttden hattımı taşıyacağım sizce nereye taşıyayım? Öğrenciyim malum yurt interneti kotalı ve yavaş. Şöyle yapayım diyorum tt yeni hat alıp 95 TL ye 15 gb 35 TL lik pakete geçeyim. Diğer telekom hattımıda Vodafone'a taşır ilk 3 ay 20 gb hediye kampanyasından faydalanırım.Ne diyorsunuz?
    Söylediğini yapabilirsin hocam. Gayet mantıklı...
  • quote:

Söylediğini yapabilirsin hocam. Gayet mantıklı...

Alıntıları Göster
    Merhabalar

Taahhüdüm 26 Ocak günü sona eriyor.

Yıllardır TT ileyim. Ev internetim de TT...

Fiyat politikaları sebebiyle başka operatöre geçmeyi düşünmüyor değilim.

Turkcell düşünüyorum. Ancak çoğu kimse artık vodafone'un da iyi olduğunu söylemekte...

Sizin tavsiyeleriniz neler olur acaba..?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Merhabalar

Taahhüdüm 26 Ocak günü sona eriyor.

Yıllardır TT ileyim. Ev internetim de TT...

Fiyat politikaları sebebiyle başka operatöre geçmeyi düşünmüyor değilim.

Turkcell düşünüyorum. Ancak çoğu kimse artık vodafone'un da iyi olduğunu söylemekte...

Sizin tavsiyeleriniz neler olur acaba..?

Alıntıları Göster
    Bir operatörde sizin için neyin önemli olduğunu bilirsem ona göre daha iyi yardımcı olabilirim hocam.

• quote:

Bir operatörde sizin için neyin önemli olduğunu bilirsem ona göre daha iyi yardımcı olabilirim hocam.

Alıntıları Göster
    Elbette ki internet ve olması gereken asıl işi olan çekim kalitesinin güçlü oluşudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Elbette ki internet ve olması gereken asıl işi olan çekim kalitesinin güçlü oluşudur.

Alıntıları Göster
    O zaman kesinlikle Turkcell derim hocam fiyattan bağımsız olarak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.