Şimdi Ara

Hangi otomobil??? Tavsiyeleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Okuyucu olarak bu forumu çok kullandım ama artık yazar da oldum hakkımızda hayırlısı :) Ben bir araba alacağım ama süre konusunda sıkıntım olmadığı için, çok araştırdığım için, araba almaya mecbur olmadığım (tamamen keyif alınacak araç) için karar veremedim gitti. Bir arkadaşımla işin içinden çıkamadık, çocuğa da yazık bıktı o da. Biraz da sizlerden görüş alalım dedik.

Fiyat aralığım benzinli ise 40-50 bin arası dizel ise maksimum 55 bin liradır. Aslına bakarsanız bütün bilindik markalara baktım test ettiklerimde oldu kimisinin tüpe uyumlu olmaması kimisinin performansı kimisinin de donanımı zayıf olduğundan kafam dahada karıştı. Fiyat aralığım farklı sınıfları kapsayabilir ancak benim için önemi yok C sınıfı da olur D sınıfı da yeter ki Fiyat/Performans/Yakıt üçlüsü beni tatmin etsin.Yıllık yapacağım yol arabanın yakma durumuna bağlı maksimum 25 000 km yaparım. Önereceğiniz arabalar 25-30 yaşa uygun olursa sevinirim. İlgilendiğim arabaları tavsiyelerinizi yönlendirmemesi için yazmıyorum.

İlginiz ve değerli tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Dostum bütçene göre en idael yer Opel Bayisidir, en yakın bayiye uğra derim.
  • çok yol yapacağınızı (25000km) varsayarsak size

golf dizel (yeni kasa çıkıyor yakında)
    focus sedan dizel,
    c-max titanium dizel
    opel astra j hatchback + lpg

tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkani81 -- 24 Ağustos 2012; 11:54:10 >
  • focus
  • Değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, terchimi yeni astra sedan 1.6 edition dan yana kullandım, tüp düşünüyorum. Siparişi verdim bekliyorum.

İyi forumlar.
  • Diesel Fluence. Yakıtı da ekonomiktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Diesel Fluence. Yakıtı da ekonomiktir.

maximum 55.000 tl diyor. fluence diyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangi araç olmalı ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • c4 akar 52.000 e dizel otomatik comfort plus alırsın yakıtta da konforda da güvenlikte de sizi tatmin eder. f/p olarak tüm rakiplerinin önündedir yurtdışı satış fiyatı türkiye'den daha yüksek olan tek araçtır belki piyasada. şöyle diyeyim dizel otomatiği yurtdışında golfden pahalı tr de golf otomatik dizel 63.000 tl den başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 12 Eylül 2012; 19:48:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Renault'un sitesinde 48.950 TL'den başlıyor. 55.000 TL'ye kadar 4-5 çeşit diesel fluence var. Oraya bakıp yazdım. Hatta Euro5 motorlu 110 bg 1.5 DCI fluence 50.550 TL yazıyor. Gözden kaçırdığım ne var. Bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Renault'un sitesinde 48.950 TL'den başlıyor. 55.000 TL'ye kadar 4-5 çeşit diesel fluence var. Oraya bakıp yazdım. Hatta Euro5 motorlu 110 bg 1.5 DCI fluence 50.550 TL yazıyor. Gözden kaçırdığım ne var. Bilmiyorum.

gözden kaçırdığın birşey yok da o paraya fluence alınmaz ki. focus, megane, i30, c4, jetta, cıvıc, d sınıfı araçlar vs. gibi birçok araç var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

gözden kaçırdığın birşey yok da o paraya fluence alınmaz ki. focus, megane, i30, c4, jetta, cıvıc, d sınıfı araçlar vs. gibi birçok araç var.

Anladım. O kadar para Fluence'ye verilene kadar o paraya daha kalitelileri alınır diyorsunuz. Olabilir. Tercih meselesi. Ben fluence'yi çok severim. Arkadaş çıta 55000 deyince tavsiye etmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

c4 akar 52.000 e dizel otomatik comfort plus alırsın yakıtta da konforda da güvenlikte de sizi tatmin eder. f/p olarak tüm rakiplerinin önündedir yurtdışı satış fiyatı türkiye'den daha yüksek olan tek araçtır belki piyasada. şöyle diyeyim dizel otomatiği yurtdışında golfden pahalı tr de golf otomatik dizel 63.000 tl den başlar.

c4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cok_kararsız

Değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, terchimi yeni astra sedan 1.6 edition dan yana kullandım, tüp düşünüyorum. Siparişi verdim bekliyorum.

İyi forumlar.

iki sorum var aynı araca bakıyorum.

aracı test etme şansınız oldu mu acaba? ve liste fiyatına göre indirim alma şansınız oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

c4 akar 52.000 e dizel otomatik comfort plus alırsın yakıtta da konforda da güvenlikte de sizi tatmin eder. f/p olarak tüm rakiplerinin önündedir yurtdışı satış fiyatı türkiye'den daha yüksek olan tek araçtır belki piyasada. şöyle diyeyim dizel otomatiği yurtdışında golfden pahalı tr de golf otomatik dizel 63.000 tl den başlar.

adam astra sedan siparişi vermiş,sen hala c4 diyorsun!
  • Yazık olmus keşke Cruze 2 litre dizel alsaydınız. Neyse gule gule kullanın ikisi de cok benzer arabalar ama tabik Astra Cruze'un 2 litre dizeli gibi keyif veremez malesef.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=58218228
  • Test etme şansım olmadı ama hb astra j test ettim, ön sipariş indirimiyle birlikte 40.500 mtv plaka sigorta hariç fiyatı olarak anlaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cok_kararsız

Test etme şansım olmadı ama hb astra j test ettim, ön sipariş indirimiyle birlikte 40.500 mtv plaka sigorta hariç fiyatı olarak anlaştım.

hayırlı olsun tekrar. kazasız sorunsuz kullanırsınız inşallah.

ben de h.sonu tekrar bakıp pazarlık etmeyi deneyeceğim. hangi şehir/bayi idi sizin? ekimin ilk haftası mı teslimat?
  • Teşekkür ederim. Ekim'in 15 inde fuar varmış, ondan sonra satışlar başlayacakmış. İstanbul'dan alıyorum ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.