Şimdi Ara

Hangi Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar belki bana kızacaksınız ama ben bu internetten alış-veriş işine yeni gireceğim.
    PS4 oyunları için başlıyorum zaten :D sizce hangi ürün:
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps4-fifa-14-fifa-14-ps4-oyunu-hemen-kargo-135346482
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/playstation-4-fifa-2014-ps4-oyunu-135488917

Yani arkadaşlar üstteki PAL ben kolleksiyonu severim acaba region free olanda arapça vs birşey yazıyormudur,yani kolleksiyonu bozacak.
    Ben cumartesi kart alıcağım ve pazar günü sipariş verirsem herhangi bir sorun çıkarmı çünki ürünün süre bitimine 1 hafta var.pazartesi dahamı iyi.

Ve bu gg,n11 gibi yerlerde bilfdiğiniz güvenilir satıcılar hangisidir.

Eğer konuyu açmakla yanlışlık yapmışsam affola yani anlarsanız sevinirim internettle,PC ile aram iyidir,ama bu internetten alışveriş
    pek bana göre değil.ben daha çok mağazadan alırım.sonuçta mağazada görerek alıyoruz

Cevaplar için simdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert449 -- 19 Kasım 2014; 0:24:02 >

• hocam 30-40 tl ye forumda satıyorlar herhalde onuda taksit yapmadan ödeyebilirsiniz.

worldbazaardan ben çok oyun aldım ama syd, kardeşler de iyidir konsoloyun dan forumda çok şikayetçi olan var ben hiç alış veriş yapmadım o yüzden karalamak istemem.

yinede forumda 2. el kısmına veya oyun takas başlıklarına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

hocam 30-40 tl ye forumda satıyorlar herhalde onuda taksit yapmadan ödeyebilirsiniz.

worldbazaardan ben çok oyun aldım ama syd, kardeşler de iyidir konsoloyun dan forumda çok şikayetçi olan var ben hiç alış veriş yapmadım o yüzden karalamak istemem.

yinede forumda 2. el kısmına veya oyun takas başlıklarına bak.

Teşekkürler hocam,peki yukarıdaki linklerden hangisini almalıyım yani herhangi bir
    problem çıkarmı defolu,bozuk vs,kolleksiyonu severim pal dahamı iyi.hangisini almalıyım.
  • Defo olayı varsa zaten ürünü iade edersin parasını hemen çekemez sistem. Ps4 te pal felan fark etmiyor hepsi aynı. Ama sen gönlün rahat olsun diye pal al. Madem koleksiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Defo olayı varsa zaten ürünü iade edersin parasını hemen çekemez sistem. Ps4 te pal felan fark etmiyor hepsi aynı. Ama sen gönlün rahat olsun diye pal al. Madem koleksiyon

Teşekkurler Hocam pal alıyım.artık yavaş yavaş alışıyorum internetten alışverişe
  • Artık zaman bunu getiriyor. Ürüne kargocunun yanında ac bak teslim al

• quote:

Artık zaman bunu getiriyor. Ürüne kargocunun yanında ac bak teslim al

Kesinlikle katılıyorum Hocam,kusura bakmayın ama bir sorum daha olacak,biryerde okumuştum stokta olmadığı halde
    parayı alıp oyunu göndermiyorlarmış öyle bir sorun olurmu.
  • Sana ürün gelmezse sende gelmedi dersen iptal edersin. Senin onay vermen gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.