Şimdi Ara

hangi power supply'i alacağımı bilemedim (çözülmüştür)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Power supply'in içden ve dıştan görünümü:

şimdi olay şundan ibaret.Ben power supply almak istiyorum.1 haftadır araştırıyorum parçaları.Ama internette bulunanların çoğunun fanı içe açma kapama şeyi dışa doğru.Benimkinin tam tersine ikiside kasanın dışına doğru.Eğer içe doğru bir power supply alırsam sorun çıkar mı ?

örneğinhttp://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/xilence-sps-xp500%2812%29r3-xilence-xp500-500w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44904

bide bu 120 mm beni korkutuyor.acaba büyük gelirmi bu kasaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cn35 -- 12 Ocak 2012; 21:13:34 >

• Sizinki eski tip 80mm fanlı modellerden yani güç kaynağının içinden sıcak havayı atmaya yarıyor. Linkteki model ise daha yeni tiplerden daha büyük fanla daha sessiz çalışıp daha çok hava geçirerek soğuk tutuyor. Montaj sıkıntısı yaşamazsınız.
  • Yani fanı içe doğru takıcam.80mm ile 120mm arasında bayaa fark var.40mm falan.Sorun çıkartır mı ?
  • Montajında,sıcaklıkta vs hiçbir sorun çıkarmaz ve eskisine nazaran çok daha iyidir.
  • teşekkür ederim.içimi rahatlattınız :)
  • Kardeş eski güç kaynağın görünüşe göre standart ATX bir güç kaynağı. Bu tür güç kaynaklarında fanin ice veya dışa bakması, fan boyut farkı gibi etkenler montaja engel değildir. Yani ATX herhangibir PSU işınizi görecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.