Bildirim
HANGİ SERVİSİ KULLANIYORSUNUZ??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiç bir servisten memnun değiliz sanırım kimse cvp vermemiş:) -
Atatürk sanayi sitesi
2. kısım 24 numara idi sanırım
Volcar özel servis var
git görüş fiyat al. -
Rekor Otomotiv -
quote:
Orijinalden alıntı: coco2
Merhaba arkadaşlar 2006 golf v yıllık bakıma sokucam triger dahil değiştiricem ist avrupa yakasında yetkili yada özel hangi servisi kullanıyorsunuz?
İkiletelli gungoren oto sanayi sitesinde iyi bir vw servisi var tavsiye ederim -
Adresi yokmu bu servisin dotum? -
quote:
Orijinalden alıntı: coco2
Adresi yokmu bu servisin dotum?
Fatih oto boch car servisi -
Biraz geç oldu ama TAMAŞ iyidir Hakan Kut var orada çok ilgilidir ve sorumluluk sahibi. Bilginize -
Avek Oto İstanbul. Aracı beklerken tıraş olabilir, film izleyebilirsiniz.. Ben memnunum. DSG arızası için gitmiştim; benim fark etmediğim şeyleri de tespit edip gaantiden değişim yaptırdılar. Müşteri dostu bir yaklaşımları oldu. -
Maslak sanayi de santana vardi. Ben memnun kalmistim -
quote:
Orijinalden alıntı: kanmet
Avek Oto İstanbul. Aracı beklerken tıraş olabilir, film izleyebilirsiniz.. Ben memnunum. DSG arızası için gitmiştim; benim fark etmediğim şeyleri de tespit edip gaantiden değişim yaptırdılar. Müşteri dostu bir yaklaşımları oldu.
Bir kurus indirim yapmiyorlar
Aracimi yikamadan teslim ettiler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X