Şimdi Ara

Hangi Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 senedir Blackberry Bold 9700 kullanıyorum. Bu telefonumu değiştirmeye karar verdim. Özellikle gün içerisinde e-mail alıp veriyorum ve iş için kullanıyorum. Oyuna gereksinim duymuyorum ama wifi, bluetooth, push e-mail, gps desteği olmasını tercih ediyorum.

Alacağım telefonun sar değeri muhakkak düşük olmalı çünkü her daim kulaklıkla telefonumu kullanmıyorum. Sık telefon kullanıcısıyım ve maalesef blackberry beni bu sar değeri konusunda çok üzdü...

Yoğun telefon görüşmelerinin ardından özellikle gün sonları baş ağrılarım oluyor. Sanıyorum bu telefondan dolayıdır. Belki bir kulaklık ile kullanmalıyım lakin her ay ödediğim boşuna 30 tl e de acıyorum. Sadece e-mail almaya 30 tl vermek istemiyorum artık.

Onun için bir cihaz tavsiyesi lütfen. Belki tuşları da olabilir blackberry bold gibi ama dokunmatikte olabilir. Fiyat konusunda birşey düşünmüyorum. Çok sık telefon değiştirmediğimden ödenecek miktar ne ise ödeyebilirim.

Selamlarımla,

• Lumia 920 alın bence.Bende haftaya almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android e bulaşma bence iphone 4s tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Android e bulaşma bence iphone 4s tavsiye ederim...

+1 ama ben Lumia'yı 4s'e tercih ederim.Wp8

• Lumia 920 işinizi görür rahatlıkla alabilirsiniz ...

• ödeyeceğin miktarda sıkıntı yoksa iphone5 tabiki, ancak lumia620 750liraya alınabilecek en iyi internet telefonu onuda söylemeden gitmeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Hangi telefonu tercih edeyim?
    3 yıl önce açıldı
    Hangi telefonu almalıyım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.