Listem: Ege ÜniVersitesi – Hemşirelik yeni mf3 9 Eylül Üniversitesi – Hemşirelik yeni mf3 Kocaeli Üniversitesi – Biyomedikal Mühendisliği yeni mf4 Karabük üniversitesi – Biyomedikal Mühendisliği yeni mf4 Gazi Üniversitesi – Kimya Mühendisliği 94bin mf4 Hacettepe Üniversitesi – Kimya 126bin mf2 Balıkesir Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği (i.ö) 77bin mf4 Dumlupınar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği 79bin mf4 Ege Üniversitesi – Kimya 166bin mf2 Dumlupınar Üniversitesi – ElEktrik - Elektronik Mühendisliği (i.ö) 93bin mf4 Karabük Üniversitesi – Elektrik – Elektronik Mühendisliği 91bin mf4 Karabük Üniversitesi – Elektrik – Elektronik Mühendisliği(i.ö) 127bin mf4 Karabük Üniversitesi – Enerji Sistemleri Mühendisliği 135bin mf4 Süleyman Demirel Üniversitesi – Enerji Sistemleri Mühendisliği 141bin mf4 Ege Üniversitesi - Toprak Bilimi ve Bitki Besleme 203bin mf2
Sizce burdan hangisi gelir?
Karabük Üniversitesi – Enerji Sistemleri Mühendisliği 135bin mf4
hocam ortaya karışık bi liste yapmışsın keşke listene bu kadar meslek koymasaydın
quote:
Orijinalden alıntı: Happydent
ege kimya gelmezmi?
quote:
Orijinalden alıntı: kardiyakarrest
hocam ortaya karışık bi liste yapmışsın keşke listene bu kadar meslek koymasaydın
Ege kimyadan sonrasını ölü tercih yaptım hocam.Kimya bölümü ağırlıklı istiyorumda o yüzden
listen buysa hacettepe kimya gelecek gibi duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: kardiyakarrest
listen buysa hacettepe kimya gelecek gibi duruyor
umarım. Bende hacettepe kimya istiyorumda bakalım.O olmazsa ege kesin gelir gibime geliyo
quote:
Bunun üstünde ege kimya var dostum görmedinmi?166binle kapattı 139binle giremezmisinmi diyosun :/
quote:
Orijinalden alıntı: qualif
quote:
Bunun üstünde ege kimya var dostum görmedinmi?166binle kapattı 139binle giremezmisinmi diyosun :/
Ona dikkat etmedim:) orası gelir:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme