Şimdi Ara

Hangisini alayım ? Yardım Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Reebook ta bi ayakkabı war salı günü alacağım.. Altında yastık war. Yürümek çok rahat..

Fazla da modeli yok aslında. Beğendiim 2 modeli war. 1' aynı resimde göründüğü (A Modeli) gibi siyah ve full deri, diğeri de full deri ama nubuk cinsinden yapmışlar (B Modeli).. resimde görüldüğü gibi fakat benim alacağımın rengi, navy blue dedikleri cinsinden.. yani petrol mavisi..

Yaz, kış giyebileyim istiyorum, üzeri kolay aşınsın istemiyorum.. daa önceden nubuk ayakkabı giymediğim için B modeli bunu sağlarmı ? Emin değilim.... Fakat bunun yanısıra, deri olan cinsi biraz klasik gibi duruyor.. Kot pantolonun altına gidermi..?? Tam karar veremedim yani..

Yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luck_Grabber -- 19 Şubat 2006 18:36:57 >

• A modelini al derim.Bide B modelinde koyu mavi diyo ben mi renk körüm yoksa o gerçekten koyu mavimi
  • bence B modeli..
  • B modeli bende war acaip rahat içi we görüntüsüde süper dışardan ama A modelini alırsan orjinal aykkabı olduu bile belli olmuo her yeri siyah filan ben B diorum ama sen bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: VolWeriN

A modelini al derim.Bide B modelinde koyu mavi diyo ben mi renk körüm yoksa o gerçekten koyu mavimi

Yok, renk körü değilsin.. yalnızca model aynı bu fakat hem modelini hem rengini gösteren bir resmi internette bulamadım .. rengi navy blue yada koyu mavi renginde olacak.. tam da koyu mavi değil ..yani nasıl söyliim.. petrol mavisi diyebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luck_Grabber -- 19 Şubat 2006 18:28:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reos

B modeli bende war acaip rahat içi we görüntüsüde süper dışardan ama A modelini alırsan orjinal aykkabı olduu bile belli olmuo her yeri siyah filan ben B diorum ama sen bilirsin

Temizlik ve boya sorun olmuyormu..? Boyası bulunuyormu..?

Seninkisi de aynu bu resimdeki renkten mi..?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.