Şimdi Ara

Harci Hdd problemi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.5 Leptop hdd sini harici hdd kutusuyla kullanıyordum eski sistemimde win7 32 bit kurulu idi coreduo işlemcili eski bir sistemdi sorunsuz açıyordu.İ5 ddr3 lü masaüstü sistem aldım win10 64 bit kurulu aynı hdd yi taktığım aygıt bağlanma sesi geliyor hdd dende çok az şekilde devam eden tıklama sesi geliyor ve hiçbir şekilde açmıyor..Aynısını yine aşağı yukarı aynı özelliklere sahip leptopuma taktığımda hiç bir sorun yok açıyor :S Sizce sebebi ne olabilir

Harci Hdd problemi lütfen yardım

• Belki bağladığınız pcde isimlendirilmemiş ve harf atanmamış olabilir.

Edit: Yani isimlendirip harf atayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94E0EF87A -- 26 Kasım 2021; 20:53:58 >
  • onu denedim hatta taktığım flashlarla olası çakışma olmasın diye x adıyla atadım yine aynı bi değişim yok donanımsal bişey oldğunu düşünüyorum ama bulamadım sebebini

• ileri düzeyde anlamasamda diyeceğim şu windows sürümler arasında farklar var büyük ihtimal mesele o.sürümlerden kaynaklı .çünkü bende eski win 7 kullanıyorum sonra farklı win 7 kurdum işte dediğin olayları farklı versiyonu oluyor yani önceden çalışanlar çalışmaz hale geliyor buda windows sürümlerin içindeki yazılım farkı ile ilgili olması gerek derim.birde bayağı araştırdım az buz değil 70-80 den fazla win 10 versiyon çıktı oda işte işi karıştıyor olsa gerek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.