Arkadaşlar 40 gb hard diskime Win xp pro CD ile boot ediyorum.Dosya kopyalama bittikten sonra Tekrar hard diskten başlaması gerektiği zaman "işletim sistemi yok" veya "işletim sistemi yükleme hatası" veriyor.İki makinede denedim Yok olmuyor.Boot virüsünü düşünüyorum.Ne yapabilirim?
boot virüsüyse işn zor ama başka çalışan makinaya bağlayıp hddni boot sektörlerini tamamıyla silp yeniden oluştrmayı denesen belki olur yada garantisi varsa kendini riske atma ver aldığın yere sorunum işletim sistemi kurulmuyor diye baksınlar olmassa yenisini verirler
quote:
Orjinalden alıntı: gizmo
Arkadaşlar 40 gb hard diskime Win xp pro CD ile boot ediyorum.Dosya kopyalama bittikten sonra Tekrar hard diskten başlaması gerektiği zaman "işletim sistemi yok" veya "işletim sistemi yükleme hatası" veriyor.İki makinede denedim Yok olmuyor.Boot virüsünü düşünüyorum.Ne yapabilirim?
CDnin cizik olması buna neden olabilir.
Cd nin çizik olma ihtimali yok,sıfır cd.Boot sektörünü yeniden nasıl oluşturuyoruz onu anlatırsan memnun olurum.
halledilir...
NASIL YANİ?
hdd görünüyormu biosta aynı sorun benimde başıma geldi adamlar hdd yi makinaya gösterememişlerdi hadi kolay gelsin sanırım senin makina hdd yi görmemiş
dostum aynı sorun bendede wardı makinanın ramini değistirdim sorun felan kalmadı sen baska bi ram tak
Cevaplar için cok sağolun beyler..
bordun pilini degistir...
Beyler sorun çözüldü.Hard disk western digital marka ve web sitesinde Cd den boot edebilen bir program var.Onu çektim ve hard diskimi güzel bir elden geçirdim ve sorun ortadan kalktı.Daha olmadı memtest86 programını netten çekip onuda cd ye basıp ram ları teste soktum,7 saat testte kaldı ramlar temiz çıktI.Bu programları herkeze tavsiye edirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme