Şimdi Ara

hard disk tanitmama yardim edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az once bilgisayarimi vistaya cevirdim butun belgelerimide diyer harddisk e atmistim ama simdi vistada diyer hardisk gozukmuyo yani gozukuyo ama bilgisayarima girdigimde yok denetim masasindan sistem araclarina giriyorum fln ordan format atarsam fln gelicek ama format atmak istemiyorum her sey gider lutfen bi yardim edin o hard diski nasil kullanilir hale getiricem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasirca -- 16 Temmuz 2008; 16:37:54 >

• Konu başlığını uygun hale getiriniz. Aksi takdirde konu silinecektir.
  • diger hardisk derken taşınabilir usb hdd mi yoksa normal bilgisayarın içindeki hdd mi?eger usb ise biraz bekle geç geliyor vistada ki vistaya keşke geçmeseydin
  • format atmam lazimdi gecmek zorunda kaldim normal hdd sata bilgisayara takili 2 hdd var bilgisayar ikisinide goruyo ama diyer hdd yi acmama izin vermiyo onu formatlamam gerekiyo ilk aldigimdada ole olmustu xpye takarken butun belgelerimde onun icinde resim muzik oyun program ne ararsan format atmadan nasil acabilirim ?????
  • bu konu hakkinda bilgisi olan yokmu?
  • Bilgisayarımda göremediğiniz diskinizi disk yönetiminde görebiliyor musunuz? Olmazsa disk yönetimini ekran görüntüsü buraya koyun.
  • olmadi hdd den belgeleri almanin bi yolu varmi?

hard disk tanitmama yardim edermisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.