Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sen full craft takılmışsın bana hiç iyi statlar gelmiyo cidden hayran kaldım :)
  • 40 tane gögüslük bastım. 1 Tanesi bile bendekine yakin cikmadi. Kullandigim gögüslük benim 2. yada 3. bastigimda cikandi. O günden bu güne sanırım 300 tane gögüslük bastım. Yok, yok, yok :)
    Şans lazım sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punisher®

40 tane gögüslük bastım. 1 Tanesi bile bendekine yakin cikmadi. Kullandigim gögüslük benim 2. yada 3. bastigimda cikandi. O günden bu güne sanırım 300 tane gögüslük bastım. Yok, yok, yok :)

Hocam Oğuz abi şahit ilk bastığım göğüslük şu karakterin üzerindekidir. Ölünce gittiğine en üzüldüğüm parçadır. Diğer craftlarda aynı şekilde ya ilk basım yada ikincide çıkmıştı. Ancak diğer karakterde yanlarına bile yaklaşamadım. Wd'nin üzerindekiler ile mukayese ediniz.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Thranthin-2215/hero/27748136

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

40 tane gögüslük bastım. 1 Tanesi bile bendekine yakin cikmadi. Kullandigim gögüslük benim 2. yada 3. bastigimda cikandi. O günden bu güne sanırım 300 tane gögüslük bastım. Yok, yok, yok :)

Hocam Oğuz abi şahit ilk bastığım göğüslük şu karakterin üzerindekidir. Ölünce gittiğine en üzüldüğüm parçadır. Diğer craftlarda aynı şekilde ya ilk basım yada ikincide çıkmıştı. Ancak diğer karakterde yanlarına bile yaklaşamadım. Wd'nin üzerindekiler ile mukayese ediniz.

İyi iyi, en azından bu kaderi beraber paylaşıyoruz :D

Tanıtılmamış legend alan varmı arkadaşlar forumda?
    4-5 tane var elimde tanıtmadım daha.
    Birde Blackthorne's Jousting Mail var.
    Dex 167 %11life ve soketli. Eşsiz değil ama, gayet güzel. Alıcı çıkarsa buradan ah'dan ucuza veririm epey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher® -- 11 Haziran 2013; 9:44:02 >

• quote:

quote:

quote:

Dex 167 %11life ve soketli. Eşsiz değil ama, gayet güzel. Alıcı çıkarsa buradan ah'dan ucuza veririm epey.

açılmamış itemin alınacakları var alınmayacakları var:) neler var yazarsan iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

quote:

quote:

açılmamış itemin alınacakları var alınmayacakları var:) neler var yazarsan iyi olur

Alıntıları Göster
    quote:

açılmamış itemin alınacakları var alınmayacakları var:)
    neler var yazarsan iyi olur

Dün kardeşimle konuşurken hepsini açtım hocam, kalmadı elimde tanıtılmamış legend,ring ve amulet.
    Storm Crow, Anderial visage, 2xQuiver ve Windforce vardı.

İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher® -- 12 Haziran 2013; 12:11:42 >

• Bir sessizlik hakim buralara nedendir
  • Ben bile uzun zaman sonra 1 gece oynayamadım oyunu. =(
    Rapor dönemi, mesai, kafamın dağınık, gönlümün buruk olduğu 11'de evde olduğum bir gece... Oynasam ölürdüm diye düşünüyorum, girdim 1-2 amulet baktım 55m gold harcadım, sonra away olup çıktım.
    Halen neden ayaktasın? Ne biliyim "kafa" işte. Son 1-2 ay benim oyun için zaten, sonrasında başka bir zorunlu kafa dağıtma olayı...
    cya.
  • HC başlıyorum artık. Softcore gerçekten bunaltıyor bir süre sonra. Ara ara yazarım, saygılar.
  • Ben sehir disinda tatildeyim oguz :) pazar aksina donebilirim tam belli degil gerci en gec ayin 19 una donerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Ben bile uzun zaman sonra 1 gece oynayamadım oyunu. =(
    Rapor dönemi, mesai, kafamın dağınık, gönlümün buruk olduğu 11'de evde olduğum bir gece... Oynasam ölürdüm diye düşünüyorum, girdim 1-2 amulet baktım 55m gold harcadım, sonra away olup çıktım.
    Halen neden ayaktasın? Ne biliyim "kafa" işte. Son 1-2 ay benim oyun için zaten, sonrasında başka bir zorunlu kafa dağıtma olayı...
    cya.

cem 77 oldum.hadi gözün aydın ölücem:D
  • quote:

quote:

cya.

Yazdığını görünce öldün sandım zaten. Şimdiden geçmiş olsun. Kuş misali ya görünmez kaza ile gideceksindir ya da bağlantı kopacak ya da üzerine 3 grup elite saldıracak ve party'de herkes kaçacak.
    Kafada gem ve hellfire olmadığı için ise bu lanet sende daha uzun sürecek, ölüm alametleri hep üzerinde olacak.

• quote:

quote:

quote:

cya.

Yazdığını görünce öldün sandım zaten. Şimdiden geçmiş olsun. Kuş misali ya görünmez kaza ile gideceksindir ya da bağlantı kopacak ya da üzerine 3 grup elite saldıracak ve party'de herkes kaçacak.
    Kafada gem ve hellfire olmadığı için ise bu lanet sende daha uzun sürecek, ölüm alametleri hep üzerinde olacak.

Ölümden korksak elite dalmazdık

• Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    Cem adresi biliyorsan telefon hatlarına sabotaj yapalim :D

Unutmadan monk kastım bi tane simdi 52 level itemlar az cok hazir bi el atın da sunu 60 yapalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3monHunter -- 14 Haziran 2013; 15:18:16 >
  • Akşam geç çıkmazsam 8 gibi oyunda olurum, archon'larım hell mp10'da; yanında 1 kişi de bodyguard olarak yürürse ve aynı zamanda party exp getirdiği için daha rahat ve kolay olur, buluruz bir kişi.
    Geç çıksam bile bu gece-sabah karışımında hedefim paragon 50 olmak. Erbay o sırada 77'de durur bir süre daha, internete sabotaja gerek yok, 77'nin ilahi gücü yetecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 14 Haziran 2013; 15:32:10 >
  • Monku 60 yaptım bir arkadaşımız yardımcı oldu sağolsun, Biraz oynadıktan sonra şunu anladım benim Barbarın dps harbiden iyimiş.
  • Heheheh 45 olup kapatıyım diyordum ki son run'da Sage set plan'ı düştü.
     **** HARDCORE Oyuncular Klübü****
    HC'daki ilk düşen leg planım oluyor, sc'da da dandik 1 tane leg plan düşmüştü zaten. AH'da 55m koymuşlar, bunları alan olur mu, yoksa bassam mı biraz. =S Bence değmez gibi basma olayı çünkü sürekli craft malzemesine gold gidecek. Satmaya çalışıyım ben bunu madem. Bir süre alan olmazsa basmaya başlarım artık. =P
    PS: 45 oldum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 15 Haziran 2013; 3:49:37 >

• Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    Bana black bone arrows düsmütü dh quiver,Legendary planlarda Hallowedlar para ediyor 200m gibi diğerleri pek para etmiyor satmaya calistim 2-3 gün satılmamıştı.
  • zunimassa pox 4cc ve üstü satan varsa alabilirim.

aldım gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 16 Haziran 2013; 20:47:39 >
  • Dün 59 paragon'dayken çok fena bir durumda ölümden döndüm. Festering'deki crypt of ancients'ta elite ile karşılaşmaya başlamışken çok fena lag girdi, tam elite'e teleport olayım diye basmıştım ki oyuna işlemedi. Ben yine bütün tuşlara CM gibi basmaya devam ettim ama oyundan görüntü çok geç geliyordu, pasifin açıldığını gördüm. İyi ki oyunda kralx vardı, Can arkadaşımın barbarı sayesinde life regen'i olsun, stun'ları olsun kurtulmuştum.

Kendisine "eyvallah" dedikten sonra, "bu kadar kasmana gerek yoktu, nasılsa 77 olmadan ölmem" diyerek Erbay'a gönderme yapmayı ihmal etmedim. Keza kendisi gördüğüm kadarıyla wow takılmakta, 77 olmamı mı bekliyor ondan sonra mı devam edecek nedir?

Bu arada 8 haziran'da son ölümüm gerçekleşmiş olup 9 haziran akşamında hardcore'a dönmeye karar vediğimi düşünürsek, 7 günde 60 paragon olmuş durumdayım ki yukarıda yazdığım gibi bir gece (yani yaklaşık 4 saat) eksik oynamama rağmen. Kendime müsadenizle demek istiyorum.
    (gün kavramı da saçma aslında sadece 5 gece ve sadece 1 hafta sonu ki hafta sonu bütün gün online değildim. Oyundan bakayım ama en fazla 50 saat civarında diye tahmin ediyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 17 Haziran 2013; 11:42:03 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.