Şimdi Ara

Harddisk Sogutucusu Aldım Fakat Takamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Hard diskim çok ısındıgı için bugün vatandan XILENCE ÇİFT FANLI HDD SOĞUTUCU aldım. Fakat bu 4 vida nasıl monte edilecek çözemedim. En sonunda harddiskin hemen altına yapışır vaziyette koydum öyle duruyor şimdilik vidasız. Sogutma işlemini görüyor ve herhangi bir çarpma sesi gelmiyor kasadan. Böyle devam edeyimmi bir sorun olur mu ?

Sogutucu :http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xilence-coo-xphd2fb-cift-fanli-hdd-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=39120

•  Harddisk Sogutucusu Aldım Fakat Takamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

harddiski çıkarıp sogucuyu takıp tekrar takmak lazım demekki bende kasanın içinde takmaya çalısıyorum
  • quote:

benim hard disk çıkmıyor. Montajda çok sıkılmış vidalar evdede malzeme yok açıcak. Bu şekil vidasız takılı duruyor bir sorun çıkartır mı ?
  • dusup parcalalara carparsa kısadevre yapabılır yok dusmez dıyosan kalsın
  • quote:

dusup parcalalara carparsa kısadevre yapabılır yok dusmez dıyosan kalsın

düşmez sıkı duruyor. Isıya faydası varda kasadan gelen sesi arttırdı yaz aylarında kullanayım ilerde çıkartırım
  • quote:

dusup parcalalara carparsa kısadevre yapabılır yok dusmez dıyosan kalsın

birde sogutucuyu takınca Diger parçalar cok ısınmaya başladı nedeni nedir psu nun yetmemesi olabilir mi 350 w var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuP4C -- 27 Temmuz 2013; 20:07:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sogutcu cok guc cekmez 3-5 w bısey ıcerdekı hava akısı bozulduysa ondan olabılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.