Bildirim
Hasır kordon hakkında ne düşünüyorsunuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam , hiç gitmez ben diyeyim . Çok ağır kaçar bunun yerine deri alsan daha iyi . Spor tarzı istiyorsan tekstil kordon bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: elLbufFer
Hocam , hiç gitmez ben diyeyim . Çok ağır kaçar bunun yerine deri alsan daha iyi . Spor tarzı istiyorsan tekstil kordon bak
hocam aslında metal kordonlu saat alacaktım fakat günlük kullanıma sanki çok ağır/resmi kaçıyormuş gibi geliyor. Bunun için daha kibar duruyor diye hasır kordon düşünmüştüm -
quote:
Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı
quote:
Orijinalden alıntı: elLbufFer
hocam aslında metal kordonlu saat alacaktım fakat günlük kullanıma sanki çok ağır/resmi kaçıyormuş gibi geliyor. Bunun için daha kibar duruyor diye hasır kordon düşünmüştüm
Bunun kibar görünen bir kısmı yok . Kordonun bayağı geniş , biletlerin kalın olması lazım . Deri ve metal kordon gayet normal olur , kola takılmadan sende pek anlayamazsin .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende bu tarz almak istiyorum.
http://starsaat.com/tommy-hilfiger-th1790877-erkek-kol-saati-11323
Ama tommy hilfiger almak istemiyorum. Düzgün bir marka da bulamadım bu tarz satan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X