Kaç hızında paket seçtiniz? Buna göre ADSL veya VDSL tanımlanacaktır. İmza olayını bilmiyorum maalesef. |
Hat değerleri nasıl görüntülenir? Hat değerleri nedir? (9. sayfa)
-
-
Merhaba hocam zaten ben türknetten ayrıldım gibi birşey yakın zamanda vodafone a geçiş yapıcağım zaten şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Çünkü müşteri hizmetlerinin m si yok geçenlerde 5 saat internet kesintisi yaşadım hiçbir şekilde sorunu çözemediler.
-
Anladım hocam. Hayırlısı olsun hakkınızda. Rica ederim hocam. -
merhaba, şu an telekom adsl 16mbps kullanıyorum ancak 8.5mbps ancak veriyor altyapı sorguda değerim aşağıda. 2 kere 35mbps bir kerede 24mbps başvurusu yaptım, ikiside sinyal yetersiz diye iptal oldu sizce nedeni nedir?Başka operatöre geçsem 35-24mbps kullanabilirmiyim?
-
Merhaba. Modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz? -
tabiki
-
Hocam selamlar. Değerler kötü durmuyor. Vdsl değerlerini de görmek lazım tabiki. Vdsl bir modeminiz var ise,
Adresinden 24 veya 35 hız kullanmak istediğinizi yazar mısınız? Bakalım ne şekilde dönüş olacak bu kez. -
modemi yeni aldım tplink vr600 ama sinyal olmadan vdsl bağlantım olmadan göremem değilmi?
-
Merhaba. Maalesef hocam. Verdiğim adrese yazın, onlar inceleyip dönüş yaparlar. İletişim bilginizi de iletin. Bakalım ne diyecekler, buradan da yazarsınız. -
teşekkür ederim şimdi yazdım inşallah çözülür
-
İnşallah hocam. -
silinsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvbxq -- 17 Nisan 2021; 9:3:11 > -
35 mbps paketine geçerseniz bu değerler ile kopma sorunu yaşayabilirsiniz. Telekom size bu yüzden hattınız desteklemiyor demiş olabilir. 35 mbps paketine geçiş yaptıktan sonra hızınızı hat kopmasın diye 30 mbps olarak sabitlerler. Mesela benim hattım da 85 mbps kadar destekliyor ama kullandığım sağlayıcı 75 mbps paketini hattınız desteklemiyor diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 27 Ocak 2021; 18:26:19 > -
Değerler nasıl?
-
bugün aradılar teknik ekip onay vermiyor dediler, dedim 16mbps bağlantım var ama hızım 8.5mbps bari onu düşürün ,oda mümkün değil diyorlar.
-
Daha öncede yazdım. Sende Taahüt olduğu için işin zor. Yani mevcut abonesin ve Taahütn var. TT uğraşmaz malesef. Başka iss geçsen Vdsl alırsın.
-
-
Kablonet bu sanırım. @AMC bakabilir misiniz hocam?
-
Merhaba. Aşağı yönlü hız kademe düşümü için tuketici.btk.gov.tr adresinden yazabilirsiniz hocam.
-
İyi hocam :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X