Bildirim
Hat degerlerime göre kaç mbps internet kullanabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hattın 17 mbps destekliyor. hadi kopma yaşanmasın da diye modeme 16 tanımlansa sanada 15 mbps civarı gelir ADSL'e uygun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne bileyim bundan once yani 3 gün once 10 u geçince kopmalar yaşıyordum ama ozaman ulaşılabilir hızda 14 yazıyodu cevabın için teşekkürler inşallah senin dedigin gibi olur. -
başka fikri olan ? -
ulaşılabilir hız 13 e düştü anlamıyorum ben bunları -
Arkadaşın dediği tamamen yanlış o modem yanlış ölçüm yapıyorda olabilir bu şekil kalsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki şimdi müşteri temsilcisini aradım ve bana bölgemde yavaşlık oldugunu soyledi neden olabilir acaba ? -
Altyapının kaldırabileceğinden çok abonelik alırsa yavaşlık normal. Klasik Türk şirket mantığı sıfır yatırım çok kâr -
snr sınırımda düştü 12.6 ya acaba güncelleme falan yapsalar artarmı ? -
Modemde bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Saha dolabına fiber altyapısı gelmiyorsa bu hızları görmeniz gayet normaldir.
Hattın yoğun olduğu saatlerde ulaşabilir hız düşer.
2 ay önce hattıma 17 mb/sn geliyordu şimdi 12 mb/sn düştü ne kadar abone artar ve yoğun kullanılırsa o kadar ulaşabilir hız düşer ama fiber altyapı olsaydı stabil 16 alırdınız ulaşabilir hızı etkilemezdi. -
sagolun peki kabşomda bi sıkıntı olabilirmi bayagı eskidi hemde kesmişlerdi bikerede ? -
arkadaşlar hızımı 12 mbpsye sabitlediler snr degerim 8 lere düştü tabi ben bunun sadece 9 mbps sini alabiliyorum akşam yogunluk çok oluyo ondandır inşallah baglantım kopuyor 10 15 dkkada bir -
quote:
Orijinalden alıntı: erence1907
arkadaşlar hızımı 12 mbpsye sabitlediler snr degerim 8 lere düştü tabi ben bunun sadece 9 mbps sini alabiliyorum akşam yogunluk çok oluyo ondandır inşallah baglantım kopuyor 10 15 dkkada bir
Bence paketinizi yükseltin. Vdsl olan bir pakete geçin. 24mbit olabilir. O zaman alacağiniz max. download hizi +50mbit civarlarin da olur.
Adsl ve Vdsl farkli terimler. Vdsl geçirirseniz rahatlarsiniz.
Ayrica ona uygun modem de almalisiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
altyapımız yokki ulaşılabiliir hızdan görüyorsunuz 12 ye düştü hatta 10 mbpsde koparken vdsl olurmuki yani altyapıya baglı degilmi? -
Yukarıdaki değerlere göre yazıyorum. Hattı 8 mbite sabitlemişler. Bu durumda kopma olacağını sanmıyorum. 8 mbit üstüne çıkılırsa kopma olur. Crc hata durumu nasıl yülsekmi. -
o nerde yazıyor acaba? Bulamadımda. -
ArchloveKilled nickli arkadaşımızın dedigi hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? -
Raporlar kısmından görebilirsin. -
ADSL Durum ve İstatistikleri
ADSL Bağlantısı: Bağlı
Veri Gönderme Hızı(Kb/s): 797
Veri Alma Hızı(Kb/s): 11047
Mod: ADSL2+
Gelen Veri Hattı Zayıflaması (dB): 22.5
Giden Veri Hattı Zayıflaması (dB): 11.4
Ürün Bilgisi
Model Adı: Air6372SO
Donanım Sürümü: TW_1.0.0
Seri Numarası: AT1091223009597
Ethernet MAC Adresi: 18:28:61:55:57:8C
DSL MAC Adresi: 18:28:61:55:57:8B
Kablosuz MAC Adresi: 18:28:61:55:57:8E
3G Durumu
3G: Bağlı Değil--0
IMEI: 0
Pin Durumu:
Baglantı modu: 0
Sinyal Seviyesi: 0 dbm
Roaming: 0
Yazılım Sürüm Bilgisi
Firmware Sürümü: 1.59.0.2
DSL HAL: 1.0
AnnexA Datapump: A2pD032c AnnexA
Bootloader Sürümü: UB_1.1.5-AIR_1.0
Bende bunlar yazıyor hangisiki bunlardan ? -
Benzer içerikler
- superonline dns çalışmıyor
- geniş banda erişemezsiniz
- superonline taahhüt yenileme
- yurda internet bağlatmak
- superonline discord
- internetim çok yavaş
- zyxel modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
- statik ip
- mobil veri çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X