Şimdi Ara

Hata 3194

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iP4 32 Gig, Amerika'dan alınma cihazımı 4.3.5'den iTunes ile iOS 5'e yükseltmeye çalışıyorum fakat olmuyor. iTunes 10.5'i indirdim fakat backup aldığında Apple'dan konfirme ederken 3194 hatasını veriyor. Aletim Jailbroken da değil.

hosts kısmında yazılı olması gereken adres de yazılı fakat bir türlü bu hatayı geçemedim.

Bilen var mı?

• sim kilitli mi tel
    dfu moda alip shift+restore la deneyin ben bu sekilde gectim
  • C:\Windows\System32\drivers\etc klasorundeki host apple ve ip4 ile ilgili olanlari komple silin pc yi restart yapin sonra tekrar itunesten update yapin veya ios5.ipsw dosyasini pc ye yukleyin shift + restore yaparak kurun muhakkak olacaktir dun ben boyle yaptim ve oldu.
  • @Hakan.Turan

Hayır, cihaz factory unlocked. Fakat DFU mode ve Shift-Restore işlemleri hakkında bilgim yok?

@Aspirin_Gripin
    hosts
    hosts.umbrella
    lmhosts.sam
    networks
    protocol
    services
    Bunlar var Etc içinde, hangileri iP ile alakalı bilmiyorum.
  • hosts-hosts.umbrella bu iki dosyayi sil ve itunesi ac ip4 u bagla pc ye klavyedeki shift tusuna bas ayni andada restore yada turkcesi geri yukleme sekmesine tikla itunesten ve ios5 ipsw dosyasini indirdiysen pc ye onu goster ve kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 13 Ekim 2011; 23:27:08 >
  • süpersin ustam dünden beri denemediğim metod kalmamıştı seninkini denedim sorunsuz oldu sağol:D
  • bende çıldıracağım olmuyor bu nasıl bir update host dosyasının içinde apple iligi yok bir şey denedim olmadı içindekileri sildim komple yine olmadı güvenlik duvarını ve antivirüsü kapadım olmadı yeniden itunesi indirdim kurdum onardım olmadı restore shift+restore update shift+update yaptım yine olmadı nedir bu serverlarda olan sorundan dolayımı nedir bu arada telefonu türkiyeden aaldım bir yardım lütfen
  • Cihazla ve hata ile ilgili bilgi verirsen daha saglikli yardımcı olabiliriz.
  • 3194 hatası veriyor teli kapayıp dfu ile açtım 4.3.5 jb li idi restore ile ios 5 geçtim ama sıfır tel oldu :(
  • Cihazı kapatın , DFU modda bağlayın o zaman yükleniyor ben şuanda yaptım test ediyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.