Şimdi Ara

HATASIZ ama BOYALI ? Nasıl bir ilan anlayışı bu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araç atiyorum 5 parça boyalıdır, ancak şu anda en ufak cizigi bile yoktur.Kozmetik olarak ve mekanik aksam olarak çok iyi durumdadır, buna hatasız yazıyorlar.

Yani burada biraz kelimelerin kullanış amacı önemli.Bana göre işçiliği düzgün yapılmış bir boya işlemi varsa ve araç o an için kozmetik olarak iyiyse hatasizdir zaten.Bir arabanin boyanmasında ya da kapısının tamponunun değişmesinde bir sorun yok ki.

Çok fazla takiksiniz bir çok konuya.Asiri takıntılı durumda herkes ve saplantı haline getirdiniz olayları.Araba boyanır arkadaşlar kapısı vs de değişir.Araba aynı araba hiçbir fark olmuyor.Cok saçma düşünceleriniz var maalesef.

Ben bir aracımla kaza yaptım, sağ tarafı full surttum.Oldugu gibi sağ sıfır parçalarla değişti.Mis gibi binmeye devam ettim.Biraz rahat olun yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizlik boyası ise olabilir

• ben keyfe keder boyanmış,

ha bi de temizlik boyası yapılmıştır. gibi cümlelere ayarım.

yani arabayı keyfine boyayan, temizliği suyla değil boyayla yapan adam size neler yapmaz. uzaklaşın
  • Akla Zarar Sahibinden İlanları gibi bir başlık vardı. Oradaki ilanları görürseniz az bile şaşırdığınızı anlayacaksınız. Özellikle son mesajlar efsane.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi orijinal parçayla serviste değiştiyse sorun yok zaten. Adam tramer kaydı olmasın diye gidip sanayide yaptırdıysa anca ekspertizde belli oluyor.
  • peki ya ömürlük keyif arabası dediği arabanın taklalı olması airbag açması ve tramer kaydı olmasın diye sanayide ucuz işçilik yaptırılıp airbaglarin çalışmaması.işte tam bir ömürlük araba.(ömre bedel)

yazmayı unuttum arıza lambalarını söndürmek için aracın her tarafının dirençle dolu olması ise resmen nitelikli dolandırıcılıktır.emniyet kemeri dirençleyen var adam emniyet kemeri takmamış ama araba uyarı vermiyor...bazı sanayi ustaları hızını alamayıp her yere direnç atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Code -- 21 Aralık 2018; 9:52:54 >
  • Ülkemizde trafikte aktif kullanılıp da boyası ya da ufak tefek kusurları olmayan araç yok gibi bir şey.Eğer evinize süs eşyası ya da misafir odanıza biblo alıyorsanız bilemem.

Temel trafik kuralları ve davranış adabından nasibini almamış bir toplumda neyin hatasızını arıyorsunuz?

Bir ahbabımın mis gibi aracınıgeçen sene sırf çakallığına bir gece park halinde iken boydan boya tavan ve kapılar dahil çizdiler,araç komple boyanmak zorunda kaldı mesela.

Bu adam ilan açtığı zaman çakal pozisyonuna mı düşecek şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Bizim ülkede alıcı da boş satıcı da. Piyasanın 10.000 altına ilan vermişim. Açık açık değişen boyayı söylemişim. Beyimiz gelmiş e bunun hasar kaydı var sonra zor satarım diyor. Eh benim zekası henüz olgunlaşmamış kardeşim, ben niye ucuza koyuyorum sence? Düşünme yetisi yok adamda. Halbuki ben o aracı yarın 50.000 liraya çekeyim. Arayan sayısı artıyor. Bir kere denedim üstelik. 45.000 yazdım 43 son dedim. Adam 40 olur mu diyor. Sonra 50 yazdım bu sefer adam abi 44 lira param var diyor. 100 yazsam 60a rahat satarım bizde bu alıcılar olduğu sürece.

Alıntıları Göster
    Bende aracımı satarken sahibindende en düşükten yukarıya doğru sıraladım, kazasız boyasız bir araç bulana kadar yukarı çıktım. İlk benim ayarda aracı bulup bir aşağısı fiyat yazdım ki benim aracımda bir sürü ekstra vardı o araçta yoktu ona rağmen daha düşük fiyat yazdım.

Adam aradı , diyor ben bu arabanın piyasasını biliyorum sen fazla yazmışsın. Dedim madem fazla yazdım , madem piyasası bundan düşük , o zaman benden düşük fiyatlı bir sürü araç olması gerekiyor , neden beni arıyorsunda onları aramıyorsun?

Cevap veremedi , arabayı ekstralarıyla detaylı tekrar anlattım ne kadar ettiklerini vs. Geldi gördü aldı gitti...

• Bu konu neden bende siyah görünüyor, bütün konular orijinal açılıyor bu konu siyah arkaplanda açılıyor, bilgilendiren olursa sevinirim.. :)
  • Boyalar hatasız yapılmış kasıt o olsa gerek. Yurdumda sayılı dürüst adam olduğu için 2.el işine hiç bakmam.

• Tam 2 ay sitede araç aradım. Ne kadar filtre girersen gir bu çakallar yine çıkıyor önüne. En son 9700km bu araç buldum ekpertiz yaptırdım yetmedi serviste makineye baglattım aracı aldım. Allah sabır versin burdan arac bakanlara.

• kazasız, şöyle iyi böyle özellikli ..... 
    .....
    ...
    ..
    sağ ön çamurluk avuç için kadar boyalı.
    koltuk ısıtma ...
    elektrikli yan aynalar ...
    ..
    ....
    tavanda belli belirsiz dolu izleri var ben sorun etmediğim için yaptırmadım.
    çelik jant
    türkiyede tek
    hatasız
    kazasız
    belasız
    ilk sahibinden
    ...
    .....
    ön far grubu değişmiş.
    koltuk ısıtmalı..
    ....
    tramersiz, kazasız, kusursuz, ilk günkü gibi,alan bir kuruş masraf etmeyecektir, yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun.

eğer böyle ilanlar görürseniz direkt ilanı kapatın yüz göz olmayın ki doğal seçilimle yok olsunlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.