Şimdi Ara

Havale sonrasi kargo nasil yapilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Model #Iphone 6S Kapasite #32 GB Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Havale sonrasi kargo nasil yapilir
    iphone 6s plus tertemiz sorunsuz telefon buldum arkadas manisada ben İstanbul Arkadaş la sözleşme yapip havale sonrasi ürün u gonderecek kimlik resmini ve sozlesme var sozlesme ozellikle yazdirmak istediginiz bisey varmıdır arkadsi goruntulu arayip telefonu iyice gosterdi
    Not:Konuyu nereye acicagimi bilemedim yetkili arkadaslar yanlis yerdeyse duzeltirlerse sevinirim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Hangi site

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kablam kullanıcısına yanıt
    Letgo

• Nasıl güveneceksin ? Kimlik onun bile olmayabilir. Bu sitede polis kimliğiyle kaç kişiyi dolandırdı birisi. Kimlik onun bile değilmiş. Ağzın yanmasın bulaşma hiç. Aradığın telefon bulunmayacak bi telefonda değil. Kendi ilinden 100-200 fazla ver görerek al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimlik verenden uzak duracaksın. Kim devri olmayan bir satış için kimlik verir ?

• arkadaşlar kımlıgın sahte olması ımkansız cunku telefon faturasındakı ısımle kımlıktekı ısım aynı arkadasa sordum atacagı ıbandakı hasapda ona aıtmıs ordada cıkar ısmı
  • faturayı kendi hazırladıysa? photoshop ile düzenlediyse?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    market kadayif nasil yapilir acil
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yahu adamın içine kurt düşürmeyin anlaşılan bazı sorunları göze almış arkadaş sadece nasıl daha en aza indirebilirim diyor sözleşmeye özel birşey eklemene gerek yok zaten öyle bir sözleşmenin geçerliliği de yok ama maksat için rahat etsin

• kesinlikle babanızın oğlu dahi olsa elinize cihaz gelmeden para göndermeyin. Dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek. 100-200 fazla verin bulunduğunuz ilden alın. ucuza alıyorum diye paranızdan olmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.