Şimdi Ara

Haxball Sorun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Haxball 'da Açtığım Odalara Çoğu Kişi Faq Sorunu Nedeniyle Giremiyor. 10 Kişi denese Anca 1'i Girebiliyor. Buda Benim Çok canımı sıkan Bir Durum. Bunun Bir Çözümü Var mıdır Acaba ?

• Tarayıcı değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Tarayıcı değiştir

4 Farklı Tarayıcı da / Mozilla , İE , Chrome , Opera / Denedim , Fakat Sonuç Aynı. Geçen Format Attım Pc'ye Yine Düzelmedi. Bi Çaresi Yok mu bunun ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyfnkrvl07

quote:

Tarayıcı değiştir

4 Farklı Tarayıcı da / Mozilla , İE , Chrome , Opera / Denedim , Fakat Sonuç Aynı. Geçen Format Attım Pc'ye Yine Düzelmedi. Bi Çaresi Yok mu bunun ?.

İlginç bir sorun anlam veremedim haxball yöneticileri ile bu sorunu paylaşmayı denedin mi
  • quote:

quote:

quote:

Tarayıcı değiştir

İlginç bir sorun anlam veremedim haxball yöneticileri ile bu sorunu paylaşmayı denedin mi

İlginç Bir sorun mu Bilmiyorum , Çünkü Çevremde bunu Yaşayan Çok İnsan Tanıyorum. Açtığımız Odalara Kimse Faq Sorunu Nedeniyle Giremiyor Malesef :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tarayıcı değiştir

İlginç Bir sorun mu Bilmiyorum , Çünkü Çevremde bunu Yaşayan Çok İnsan Tanıyorum. Açtığımız Odalara Kimse Faq Sorunu Nedeniyle Giremiyor Malesef :/

Ağla ilgili bi sorun sanırım başka bir internet sağlayısını varsa yakınlarda onlarda deneyin ttnet,superonline falan .

• faq ne hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.