Şimdi Ara

HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımın dönüm noktası oldu bu işe yaramaz beş para etmez oyun. Hayatımın en güzel yıllarını çaldı bu gereksiz oyun. Hayatımda geçmişe dönüm baktığım zaman pişmanlık duyduğum acı çektiğim hayatımın en güzel zamanlarını çaldı bu Silkroad Online. 5 sene oynadım hiç bıkmadan hiç usanmadan delice bağlandım alıştım. Unique kesme hastalığı vardı bende. Unique keserken inanılmaz heyecana kapılırdım yaprak gibi titrerdim. Kestikten sonra ismim yazardı erkranda çoğu zaman SS alırdım son zamanlar da ise videolar çekerdim. Hastasıydım resmen psikolojik olarak çökmüştüm. Ailemle çok tartışırdım özellikle annemle yemek hazır gel hadi oğlum masaya derdi ben pc başından kalkmazdım tamam annen 5 dk sonra 5 dk geçer 5 dk daha lütfen diye diye annem gelir fişi çekerdi ve kasa kaç defa çökmüştü. Geceleri abimle aynı odadaydık ben uyumaz yine lanet olası oyunu oynardım deli gibi. Abim uyanır beni tokatlar kapatırdı pc yi. Sonralar da harçlıklarımı harcamayı kesip. Gidip bot silk almıştım. Geceleri bot a koyup uyurdum. İnanılmaz derece hastalık yapmıştı. Şuan hatırladıkça harcadığım zamana ayırdığım zamana çok ama çok üzülüyorum. Oynadığım zaman inanılmaz zevk alırdım. Ama gerçekten ilerde beş para etmez zaman kaybından başka bi bok olmadıgını anladığınız da anlıcaksınız. 3 tane char sattım. 1000 lira küsür para kazanmıştım. Ama aldığım oyuna harcadığım para kat kat fazlaydı. Hem maddi durumundan çok zarar gördüm. Hem manevi durumundan ailemle çok tartıştım çok kavga ettim işe yaramaz beş para etmez bi oyun yüzünden. Ve en en önemlisi şu hayatta milyonlarca paranız olsa bile parayla satın alamayacağınız ''ZAMAN'' zamanımı kaybettim Zamanınızı kaybetmeyin. Şiddetle öneririm yol yakınken bırakın şu oyunu zamanınızı kitap okuyarak film seyrederek genel kültürünüzü geliştirerek değerlendirin lütfen rica ediyorum sizden. Çok ama çok büyük hata yapıyorsunuz. Ben çok ama çok pişman oldum. Ben bu oyunu ilk okul 4. sınıfın sonlarında başlayıp lise 1 başlayında bırakmıştım. Şuan üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. Zamanınızı değerlendirecek faydalı sizi geliştirecek hobiler edinin. En önemlisi ders çalışın. Kitap okuyun ve bol bol film seyredin. O saçma sapan online oyunların hepsinden daha faydalı. !!

• Oyunu oynayan da oynamıyor şu anda. Herkes bot, herkes clientless.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük bilim adamı tavsiyesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.