Şimdi Ara

hayatımın kararını seçmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar üniversiteye hazırlanıyorum .hazırlanmıyorum desem daha iyi dershaneye yazıldım arada gidiyorum arada gitmiyorum sallamıyorum yani ders felan .aileme dedim ukraynada okumaya gideyim dır dır yaptılar 3 bin € veremeyiz dediler .sanki türkiyede durum farklı yurtlar 2 binden başlıyor .üniversiteye gitmeyip çalışayım diyorum lcw satış danışmanı olup çalışıp 2 sene sonra askere gidip geldikten sonra avm de kendi magaza mı açayım diyorum sizce hangi yolu seçmeliyim

• yardımcı olun abiler +20 yazarsa daha iyi olur tecrübe açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşıktımsanaSRN

yardımcı olun abiler +20 yazarsa daha iyi olur tecrübe açısından
    gol olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: donda

gol olur

Alıntıları Göster
    lc waikiki'de çalışıp onun gibi bir yer mi açıcaksın
  • quote:

gol olur

Alıntıları Göster
    Tek cevabım, madem üniversiteye hazırlanmıyorsun, o zaman üniversiteye hazırlansan iyi edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maswey

Alıntıları Göster
    Karar Seçilmez , Verilir

• quote:

gol olur

Alıntıları Göster
    3000€ bulamıyosun avm de mağza açabiliyosun biraz zor değilmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maswey

Alıntıları Göster
    tiffany gibi önce işin içinde çalışmalıyım diye düşünüyorum hemde para kazanmam lazım aileme yük olmamak için bi de her istediğimi almam için direksiyon alıcaktım 3 aydır hayalini kuruyorum

• quote:

tiffany gibi önce işin içinde çalışmalıyım diye düşünüyorum hemde para kazanmam lazım aileme yük olmamak için bi de her istediğimi almam için direksiyon alıcaktım 3 aydır hayalini kuruyorum

Alıntıları Göster
    Hocam kusura bakmada sen bu kafayla gidersen işin zor.

• quote:

Alıntıları Göster
    Sağdakini

• quote:

Alıntıları Göster
    İşin aslı biraz acı konuşacam ama şimdi çalışmayan adam Ukrayna'ya gidince de çalışmaz bence sen Ukrayna'yı başka bir şey için istiyorsun

Ama bu 2'sinden birini seçeceksen git LCW'de çalış.Belki ilerde kariyer yaparsın ayrıyetten şimdilikte evine hiç değilse katkı sağlarsın.

• quote:

Ne içtiysen aynısından istiyorum. Çok tutarsız bi herifsin sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hocam?

Karar Seçilmez,Yalanır

.

Kalbinin sesini dinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Navy

Sağdakini

Alıntıları Göster
    ne yapmalıyım arkadaşlar zaman çabuk geçiyor .bi yandanda diyorum üniversite okuyucam 4 yıl yine işşizlik var iş aricam .bide ben ticarete girmek istiyorum .o 4 yılda tecrübe edinip askere gidip geldikten sonra kendi işime yönelmek istiyorum

magaza açmak için ise kredi felan çekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aşıktımsanaSRN -- 3 Şubat 2010; 22:15:35 >
  • Bence okumaya devam et kardeşim. Hem bu okul yıllarını bulamazsın daha sonra arada içinde geçer... Oku tüm öğrenci imkanlarından yararlan. Ticarete herzaman atılırsın ama okulu, eğitimi herzaman bulamazsın. Hele Örgün eğitimi hiç bulamazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Navy

Sağdakini

Alıntıları Göster
    Bu sayfayı kopyala sakla. Çok değil 3-5 sene sonra "Ben mi yazdım bu mesajı? Kafam dondurucuda mıydı acaba?" diyeceksin.
    Not: Yaş 35 ve o yollardan ben de geçmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Bu sayfayı kopyala sakla. Çok değil 3-5 sene sonra "Ben mi yazdım bu mesajı? Kafam dondurucuda mıydı acaba?" diyeceksin.

ne yapmalıyım abi tavsiyen nedir
  • quote:

Alıntıları Göster
    çalışmak zor geliyo galiba. iş hayatını çok kolay sanıyo bu gençler. oku adam ol elinde mesleğin olsun. seni it gibi çalıştıracaklar ukraynada sonra ders çalışamıyacaksın üniversite de bitmeyecek. sonuç boşa harcanana yıllar. akıllı davran çalış dersini kazan üniversiteyi. adam gibi bi bölüm kazan ki iş bulabilesin.

• quote:

quote:

ne yapmalıyım abi tavsiyen nedir

Alıntıları Göster
    askerden gelınce dukkan acıcak ve o çarkı döndürcek parayı nerden bulcan ? dukkan açtın diyelim ya devamını getireceğin kaynağı nerden bulcaksın. millet dukkan kapıyo yeni açılan yerler tutunamıyo ... öyleyse neye guvenıyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: woop

çalışmak zor geliyo galiba. iş hayatını çok kolay sanıyo bu gençler. oku adam ol elinde mesleğin olsun. seni it gibi çalıştıracaklar ukraynada sonra ders çalışamıyacaksın üniversite de bitmeyecek. sonuç boşa harcanana yıllar. akıllı davran çalış dersini kazan üniversiteyi. adam gibi bi bölüm kazan ki iş bulabilesin.

Alıntıları Göster
    Sen o waikiki işini unut kazanamazsan baban seni sanayi sitesine yollar merak etme.Oyun oynayacağına çalış bu sene kanamazsın en azından seneye tekrar girersin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.