Şimdi Ara

Hayatınızda yediğiniz ilk dayak !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anaokulunda babam beslenme cantamı kaybettim diye beni çok pis dövmüştü... hani yediğim tekmenin şittetiyle duvara doğru uçtuktan sonra duvara çarpıp yere düştüğümü ve duvarın dibide yediğim tekmelerle birçok kez duvara tekrardan çarptığımı bile hatırlıyorum..
  • 2. sınıftayım. Bizim hoca baya belalıdır. Ders boştu o sıra bizim sınıftda da tv var. Herkes toplanmış müzik çalıyo halay,dans falan ediyo bizim gerizekalı veletler. ben de izliyorum. Sona tv'nin yanına gittim. Arkadan bi arkadaş beni arkadan tutup yere çekti. Düştüm tabi o sıra bizim hoca girdi yanında da genç bi bilg. hocası var. herkes yerine oturdu ben yerdeyim hala. hoca geldi niye yerdesin læ sen diye bagırdı. İşte 2 kere tokatladı ögretmenim yere düştüm diyene kadar tekrar vurdu. Hemen agladım orda. İçime oturan p.ç bilgisayar hocasının arkadan gülmesi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

Orijinalden alıntı: BaRo55

İlkokul Hocamdan..

Ödev Yapmadım 2. Sınıfta Bana Bir Tokat Vurdu Hem Ağladım , Hemde Altıma Ettim.. O Günü Hiç Unutmuyorum Tek Hatırladığım 2. Sınıftan Bu Olaydı..

Ödev yapmadığın ders Türkçe miydi?

• Dayıma ananı .... demiştim.Dayım bi geçirdi tokadı.Yere yapışmıştım..

Akşam anneme söyledi.Annem de bi tane geçirdi.
  • annem sırtımda plastik sandalye kırmıştı ben küçükken ne garezi varsa sanki başka çocuğum

babam lise 1 de beni bi dövdü tokat manyağı yaptı 1 yumruk vurdu azıma dudağım patlamıştı kabahatim ise okula gitmemek zaten o saatten sonra okuldan tasdikname almıştım

sopa yiyerek sopa atmayı iyi öğrendim saolun
  • ilkokul 2 yada 3 olması lazım. sınıf öğretmenimiz bilge hoca sağlam bi tokat vurmuştu hala hatırlarım. sebebi kavga etmek annemde aynı okulda matematik öğretmeniydi. bilge hocaya baya bi bağırmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galatasaray_26

annem sırtımda plastik sandalye kırmıştı ben küçükken ne garezi varsa sanki başka çocuğum

babam lise 1 de beni bi dövdü tokat manyağı yaptı 1 yumruk vurdu azıma dudağım patlamıştı kabahatim ise okula gitmemek zaten o saatten sonra okuldan tasdikname almıştım

sopa yiyerek sopa atmayı iyi öğrendim saolun

Valla ne yalan söylüyüm böle bişi olsa bende gitmezdim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.