Şimdi Ara

HAYDİ ///JAPKO YA////Bİ BAKIN SİZDE KARARINIZI DEĞİŞTİRİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BEN JAPKO YA GEÇİOM USKO BOK GİBİ OYUNA GİRMESİ Bİ DERT DUPE KOXP NE ARARSAN USKO DA
    JAPKO DA KOXP,DUPE,VS GİBİ HİÇ BİRİSİ YOQ OYUNA GİRMESİ SORUN DİİL CHAR VE OYUNU İNDİRMEK İÇİN ALIN LİNK SİZE
    Bu Char açmakhttp://www.knightonline.jp/KO/fr_userRegist.jsp için birinci boşluk ID yazın ama (Türk ismi yazmayın vermesler)Mesela Chanci fln
    ikinciye mail üçüncü tarih ve mailine ze gelicek
    Buda oyunu dowload içinftp://ftp.knightonline.jp/knightonline/KnightOnline_install.exe

YARDIM İSTEYEN SÖLESİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CcCaptaiNnN -- 10 Mayıs 2006; 10:40:14 >

• JapKO da koxp yok diyosun?...abi bi zamanlar ordaydım kecoonlara bile adamlar koxp kurmus...bende KO yu bırakalım WoW a geçelim...pasa pasa werelim 15$ ama fıstık giib oyunuda oynayalım...
  • japkoda kospun kralı war bş kere git her yerde kosp zaten kasamıosun bi arkadaşın olmadımı ben sadece normale giremediğimde japkoya geçiom

sana diim fazla ümitlenme 2 gün sonra sıkılırsın adam yok kasıcak
  • en iyisi wow bende wow gecıcemm
  • ingilizce yapılıyormu yardım!!
  • JAPKONUN HERŞEYİ JAPONCA
  • oda bi dert japonca
  • quote:

Orjinalden alıntı: destructive

oda bi dert japonca

evet bi dert japonca olması görevlei fialn anlamıyosunn sürekli seni yönlendiriyo anlamıyosunn bide takı alırken dex str oldunu anlaya mıyosunn bi o sıkıntın var degilse kasarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.